Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu Hollola

Hakuaika päättyy  27.5.2024 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme kahta (2) sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan lastensuojelun avo-, sijais- ja jälkihuoltoon Hollolan tiimiin.

Lastensuojelun avo-, sijais- ja alaikäisten jälkihuollossa toimit lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän. Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti ja moniammatillisiin asiakastiimeihin osallistuvat myös perheterapeutit. Tavoitteenamme on, että lapsi ja perhe saavat työskentelyn aikana riittävän tuen ja palvelut. Hollolan tiimi koostuu sosiaalityöntekijöistä, sosiaaliohjaajista ja perhetyöntekijöistä. Tiimillä on johtavan sosiaalityöntekijän tuki. Meillä on lapsiperheiden aikuisasiakkaille on erikseen aikuistiimi, joka tekee tiivistä yhteistyötä lasten asioita hoitavien työntekijöiden kanssa.

Me tarjoamme
- kiinnostavan tehtävän lastensuojelun sosiaalityössä
- ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen
- mahdollisuuden etätyöhön 1-2 päivänä viikossa etätyöohjeistuksen mukaisesti
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Kaiken tämän lisäksi etätyö kuuluu meidän työkäytäntöihimme, olemme helppojen kulkuyhteyksien päässä, esimerkiksi Helsingistä tai Lappeenrannasta Lahteen pääsee junalla noin tunnissa ja Kouvolastakin aikaa matkaan menee vain puoli tuntia. Lahden Matkakeskukselta on nopeat yhteydet Hollolan kuntakeskustaan.

Työtehtävien hoidossa meillä on mahdollisuus käyttää leasing-autoja. Hollolan uudessa sote-keskuksessa sosiaali- ja terveyspalvelut yhdistyvät aina vauvasta vaariin.

Maksamme tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 7 % rekrytointilisän myöntämisehtojen täyttyessä ensimmäisen vuoden ajalta. Rekrytointilisää ei voi saada samanaikaisesti kuin henkilökohtaista lisää.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Ennen viran vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Kokemus lastensuojelun sosiaalityöstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää enintään vuodeksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu. Ammattiin opiskelevaksi henkilöksi katsotaan sosiaalityöntekijän tutkintoa suorittava henkilö, joka on läsnäolevana opiskelijana siinä yliopistossa, josta hän valmistuu sosiaalityöntekijäksi.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!


Lisätietoja

http://www.paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Anni Kortelainen

puh. 044 482 4089

anni.kortelainen@paijatha.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Päivi Mykrä

puh. 044 780 1384

paivi.mykra@paijatha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee lähes 8000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Tuotamme alueen julkiset sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen palvelut. Sote- ja pelastustoimen ammattilaisten lisäksi joukossamme on myös muita esimerkiksi ICT- ja toimistopalveluiden osaajia. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme iloiseen Päijät-Hämeeseen! Tutustu työnantajaan