Sosiaalityöntekijä: lastensuojelu, Lieksa, Nurmes (ID3913) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 28.1.2021
mennessä SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA

Etsimme työyhteisöömme sosiaalityöntekijää Siun soten perhe- ja sosiaalipalveluiden pohjoiselle alueelle (Juuka, Lieksa, Nurmes) lastensuojeluun. Työpisteen sijoittuminen valittavissa Lieksaan tai Nurmekseen.

Työtehtävät käsittävät kokonaisvaltaisesti lastensuojeluprosessin mukaiset sosiaalityöntekijän tehtävät. Lastensuojelun sosiaalityöntekijällä on tukenaan työtiimi, johon kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, 6 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa, 2 perhetyöntekijää ja 3 ohjaajaa. Taustatukena ovat tiiviit yhteistyöverkostot mm. aikuissosiaalityössä ja ennaltaehkäisevissä lapsiperhepalveluissa. Olemme juuri käynnistäneet lastensuojelun systeemisen toimintamallin käyttöönoton, johon tarjotaan koulutusta.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Määräaikaisesti voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun. Tehtäväkohtainen palkka 3598,57 euroa.

Arvostamme ratkaisukeskeisyyttä, itseohjautuvuutta, hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää kirjallista ilmaisukykyä. Eduksi katsotaan kokemus lastensuojelutyöstä. Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia. Siun sotella on Lieksassa ja Nurmeksessa tilapäiseen asumiseen tarkoitettuja asuntoja, autamme myös vakituisemman asumisen järjestelyissä. Mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.


Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siinä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Ehdollisesti
valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä
lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki
lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Lisätietoja antavat johtava sosiaalityöntekijä Maarit Haatanen, maarit.haatanen@siunsote.fi, p. 013 330 5400 tai palvelujohtaja Erja Nevalainen, erja.nevalainen@siunsote.fi, p. 013 330 5450.

Joensuussa 7.1.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3913
  • 7.1.2021 - 28.1.2021 23:59
  • LieksaNurmesPohjois-Karjala

johtava sosiaalityöntekijä Maarit Haatanen, maarit.haatanen@siunsote.fi, p. 013 330 5400 tai palvelujohtaja Erja Nevalainen, erja.nevalainen@siunsote.fi, p. 013 330 5450.

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!