Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen virkaan lastensuojelun tiimiin Lahteen (lastensuojelu Alue 2). Lahti sijaitsee alle tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Sosiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluu suunnitelmallinen lastensuojelun sosiaalityö, lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä toimiminen, yhteistyö eri verkostojen ja yhteistyötahojen kanssa. Sosiaalityöntekijä lastensuojelussa vastaa osaltaan lastensuojelulain toteuttamisesta ja lasten hyvinvoinnin lisäämisestä. Lastensuojelun avo- ja sijaishuollossa olemme perehtyneet systeemiseen lastensuojelun toimintatapaan ja toimimme systeemisissä tiimeissä. Systeemisissä tiimeissämme yhtenä jäsenenä on perheterapeutti.

Toivomme sinulta myönteistä ja tarttuvaa otetta työn tekemiseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työn luonne on liikkuva, jonka vuoksi oman auton käyttö katsotaan tärkeäksi. Työntekijöiden on mahdollista käyttää myös yhteisiä leasing-autoja sekä polkupyöriä. Lastensuojelussa suhtaudutaan myönteisesti etätyöskentelyyn ja työnantaja tukee sosiaalityötä opiskelevia opintojen suorittamiseen työn ohessa.

Tiimin osalta tarjoamme asiantuntevan, reflektoivan, lastensuojelutyötä kehittävällä tavalla pohtivan ja maailmaa sopivalla humoristisella tavalla katsovan työkaveruuden.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaisen sosiaalityöntekijän kelpoisuuden. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksyttävästi suoritetut perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Anne Olenius
puh. 050 539 1637
Johtava sosiaalityöntekijä Päivi Mykrä
puh. 044 7801384

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Perhesosiaalityö ja lastensuojelu, Avo-, sijais- ja jälkihuolto

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Vapaudenkatu 23 A, 15140 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat