Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu, Valkeakoski

Hakuaika päättyy  28.5.2024 23:59

Haemme sosiaalityöntekijää monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien pariin sekä osaksi toimivaa työyhteisöämme.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä, jonka työnkuvaan sisältyy konsultoivan sosiaalityöntekijän rooli.

Tule mukaamme rakentamaan hyvää lastensuojelua Pirkanmaan hyvinvointialueelle! Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan Valkeakosken alueen lastensuojeluun avo- ja sijaishuollon tehtävään. Pirkanmaan hyvinvointialueen eteläisellä alueella lastensuojelun sosiaalityö jakautuu tällä hetkellä alueen kuntien omiin tiimeihin. Valkeakosken tiimiin kuuluu esihenkilön lisäksi sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja perhetyöntekijöitä. Systeemisen työn tukena on myös osa-aikainen perheterapeutti.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän työ on vaativa asiantuntijatehtävä, johon kuuluu lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä toimiminen, päätöksenteko asiakkaiden palveluista sekä päätösten toimeenpanon seuranta. Lisäksi työnkuvaan sisältyy konsultoivan sosiaalityöntekijän rooli systeemisissä tiimimallissa. Tehtäväsi on myös tukea perheitä, jotta lapsella olisi hyvät kasvuolosuhteet. Vahvistat asiakkaiden osallisuutta ja toimintakykyä moniammatillisesti yhdessä muiden lastensuojelun asiantuntijoiden kanssa. Tässä tehtävässä tarvitset kykyä kohdata ihmisiä haastavissa elämäntilanteissa. Tehtävään kuuluu myös yhteistyö erilaisten sidosryhmien kanssa. Työtehtävien hoitamisessa auttavat hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot sekä avoin mieli ja halu oppia.

Haluamme jokaisen sosiaalityöntekijän viihtyvän tässä tehtävässä. Tiimissämme on sekä kokeneita ja pitkään työssä olleita työntekijöitä, että vähemmän kokemusta omaavia ja kollegiaalinen tuki on meillä arkipäivää. Työtä tehdään työparityönä. Tukena työssäsi on ammattitaitoinen tiimi ja esihenkilön aktiivinen tuki silloin, kun sitä tarvitset. Lisäksi tukena ovat kaksi lastensuojeluun erikoistunutta lakimiestä, säännöllinen työnohjaus sekä mahdollisuus yksilötyönohjaukseen tarvittaessa. Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa työntekijöilleen erilaisia henkilöstöetuja kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuurisetelit sekä kahvit ja teet työpaikalla.

Olet kelpoinen sosiaalityöntekijän virkaan, jos olet Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Eduksi katsotaan aiempi kokemus lapsiperheiden sosiaalityöstä ja/tai lastensuojelusta sekä kokemus konsultoivan sosiaalityöntekijän roolista ja systeemisestä tiimimallista. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Opiskelija toimii ammattiin valmistuneen sosiaalityöntekijän johdon ja valvonnan alaisena.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on kokoaikatyö, päivätyö ja koeaika on kuusi kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Työhöntulotarkastus tehdään työterveydessämme Pirtessä. Työtehtävien hoito edellyttää voimassa olevaa B-ajokorttia.

Odotamme kuulevamme sinusta pian! Jätä hakemuksesi Kuntarekryssä.

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Mari Arsalo, p. 040 335 7134, mari.arsalo@pirha.fi

Palvelupäällikkö Anneli Haliseva, p. 044 4222 020, anneli.haliseva@pirha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!