Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu, Ylöjärvi

Hakuaika päättyy  20.6.2024 23:59

Etsimme sosiaalityöntekijää vahvistamaan meidän Ylöjärven lastensuojelun huippuosaajien tiimiä! Olisitko se sinä?

Sosiaalityöntekijä, tule keskustelemaan kanssamme työtehtävistä, työkulttuuristamme tai muista sinua kiinnostavista kysymyksistä ja asioista tähän tehtävään liittyen. Läntisen alueen johtavat sosiaalityöntekijät ja palvelupäällikkö tapaavat sinut mielellään iltapäiväkahvitilaisuudessa Teamsissa ma 10.6. klo 15-16. Linkin kokoukseen saat pyytämällä sen sähköpostitse yhteystiedoissa mainituilta henkilöiltä. Voit myös käydä tutustumassa tiimiin toimintaan sopimalla siitä johtavan sosiaalityöntekijän kanssa.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijänä tuet perheitä, jotta lapsella olisi hyvät kasvuolot. Vahvistat asiakkaiden osallisuutta ja toimintakykyä moniammatillisesti yhdessä muiden lastensuojelun asiantuntijoiden kanssa. Haluamme jokaisen sosiaalityöntekijän viihtyvän tässä tehtävässä.

Lastensuojelun avo- ja sijaishuollon sosiaalityöntekijän työ on vaativa asiantuntijatehtävä, johon kuuluu lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä toimiminen sekä suunnitelmallinen lastensuojelun sosiaalityö avo- ja sijaishuollossa. Tehtävänkuvaan kuuluu päätöksenteko asiakkaiden palveluista (avohuollon palvelut ja sijaishuollon palvelut) sekä päätösten toimeenpanon seuranta. Tässä tehtävässä tarvitset kykyä kohdata ihmisiä haastavissa elämäntilanteissa. Tehtävään kuuluu myös yhteistyö erilaisten sidosryhmien kanssa. Roolissasi korostuvat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Lastensuojelun sosiaalityö on monipuolinen ja haastava tehtävä, jossa pääset kehittämään ammatillista osaamistasi. Tiimiimme mahtuu sekä kokeneita osaajia että ammatillista uraa aloittelevia. Meillä jokainen on osa kehitysmyönteistä ja toisiaan tukevaa työyhteisöä, jossa kaikkien työpanos on yhtä tärkeä. Tukena työssäsi on ammattitaitoinen tiimi, johon kuuluu sosiaalityöntekijöitä, perheohjaajia ja perheterapeutti. Tukenasi on myös esihenkilö, kaksi lastensuojeluun erikoistunutta lakimiestä, säännöllinen työnohjaus sekä mahdollisuus yksilötyönohjaukseen tarvittaessa.

Kehitämme lastensuojelussa jatkuvasti systeemistä työotetta sekä perheen aikuisten asioissa tehtävää työtä. Ylöjärvellä toimii lastensuojelun perheiden aikuisten tukena oma intensiiviyksikkö. Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa työnantajana monipuolisia työsuhde-etuja ja työterveyshuollon palveluja. Käytössämme on liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus, jotka helpottavat työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

Olet kelpoinen sosiaalityöntekijän virkaan, jos olet Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Opiskelija toimii ammattiin valmistuneen sosiaalityöntekijän johdon ja valvonnan alaisena. Kokemus lastensuojelun ja lapsiperheiden sosiaalityön tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 900 €/kk. Lisäksi käytössämme on rekrytointilisä. Toivomme, että voit aloittaa vakituisessa virassa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on kokoaikainen 37,75 tuntia/viikko ja työ on päivätyötä. Koeaika on kuusi kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja vaadittavat todistukset terveydentilasta kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Työhöntulotarkastus tehdään työterveydessämme Pirtessä.

Jos kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi Kuntarekryssä. Olemme haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti, joten pidäthän puhelimen lähelläsi.

Yhteystiedot

Vs. johtava sosiaalityöntekijä Erja Sinell, p. 044 431 4642, erja.sinell@pirha.fi ja

palvelupäällikkö Katja Sipiläinen, p. 050 322 6367, katja.sipilainen@pirha.fi (ei tavoitettavissa 17. - 20.6.2024).

Lisätietoa hakemisesta voit kysyä rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan