Sosiaalityöntekijä (lastensuojelun avohuolto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan virkaan lastensuojelun avohuoltoon 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Päätoimipaikkana on Mikkelin hyvinvointikeskus. Lastensuojelun työryhmässä työskentelee sosiaalityöntekijöiden lisäksi ohjaajia ja perhetyöntekijöitä. Sosiaalityöntekijän tehtävään kuuluu suunnitelmallinen lastensuojelun avohuollon sosiaalityö. Lastensuojelun sijaishuollon tehtävät on keskitetty sijaishuoltoyksikköön, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Sosiaalityöntekijä työskentelee sekä itsenäisesti että työparina muiden ammattilaisten kanssa. Työ edellyttää moniammatillista työskentelyä asiakkaiden verkostojen kanssa.

Tarjoamme sinulle työn tueksi kollegiaalista ammatillista tukea muilta työryhmän jäseniltä sekä esimieheltä. Tiimissä sosiaalityöntekijän lähityöntekijöinä työskentelee muita sosiaalityöntekijöitä, kolme ohjaajaa sekä neljä perhetyöntekijää, joilla on kokemus lastensuojelun työstä. Lisäksi työn tukena toimivat säännöllisesti kokoontuva sas-työryhmä, moniammatillinen asiantuntijatyöryhmä ja työnohjaus.

Essoten lastensuojelu mahdollistaa työntekijöidensä ammatillisen kehittymisen ja kouluttaa työntekijöitään niin sisäisillä kuin ulkoisillakin koulutuksilla. Meillä on kouluttauduttu systeemiseen lastensuojelutoimintamalliin. Työntekijöillä on mahdollisuus tehdä myös etätyöpäiviä. Meille on tärkeää, että työntekijät voivat hyvin ja työskentelyilmapiiri säilyy työtä tukevana. Tule huipputiimiimme toteuttamaan ja kehittämään laadukasta lastensuojelun sosiaalityötä. Jos kiinnostuit, voit kysyä lisätietoja myös tulevalta kollegaltasi sosiaalityöntekijä Heli Syrjälältä, puh. 044 794 2367.

Tehtäväkohtainen palkka on 3817,80 euroa/kk. Lisäksi on mahdollisuus määräaikaiseen rekrytointilisään.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 3 § ja 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja laillistus. Eduksi luetaan kokemus sosiaalityöstä sekä lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Huomioimme myös sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijat. Tilapäisesti sosiaalityöntekijän tehtävissä voi toimia enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies/johtava sosiaalityöntekijä Tanja Bradly-Ikonen, puh. 040 587 2421, tanja.bradly-ikonen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat