Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun jälkihuolto

Hakuaika päättyy  17.7.2024 14:00

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen Seinäjoen sote-keskus hakee vakituiseen virkaan sosiaalityöntekijää jälkihuollon tiimiin 1.9.2024 alkaen.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen Seinäjoen sote-keskus hakee vakituiseen virkaan sosiaalityöntekijää jälkihuollon tiimiin 1.9.2024 alkaen.

Sosiaalityöntekijän päävastuullinen tehtävänkuva on jälkihuollon asiakastyö ja siihen liittyvien prosessien hoitaminen. Työskentely painottuu täysi-ikäisiin 18 - 23 vuotiaisiin jälkihuoltoon oikeutettuihin nuoriin. Työnkuva on vaihteleva ja monipuolinen. Sosiaalityöntekijä koordinoi ja suunnittelee tarvittavia palveluja asiakassuunnitelman pohjalta ja tapaa nuoria ennalta sovitusti. Työtehtävissä painottuu päivittäinen yhteydenpito asiakkaiden ja yhteistyötahojen kanssa sekä yhdessä asetettujen tavoitteiden toteutuminen.

Yhteistyötahoina toimivat mm. hyvinvointialueen perhetyö ja ammatillinen tukihenkilötoiminta, sosiaalista kuntoutusta ja ammatillista tukihenkilötoimintaa tarjoavat palveluntuottajat, asumispalvelut, Kela, terveyspalvelut, työvoimapalvelut.

Jälkihuollon palvelut ovat osa maakunnallista sijais- ja jälkihuollon palvelukokonaisuutta. Seinäjoen sote-keskuksessa on osa jälkihuollon työntekijöistä, nyt neljä työntekijää, joista kaksi on sosiaalityöntekijää ja kaksi sosiaaliohjaajaa. Työtilat sijaitsevat virastotalolla Seinäjoen keskustassa. Meillä on liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on laillistettu sosiaalityöntekijän tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 7 §, 32 §). Virkaan voidaan määräajaksi valita myös loppuvaiheen sosiaalityön opiskelija.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen viran vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Sijais- ja jälkihuollon vastuuyksikköjohtaja Niina Kaappola

Puh. 040 636 7270

(lomalla 17.6. - 1.7.2024 ja 22.7. - 14.8.2024 väliset ajat)

niina.kaappola@hyvaep.fi

Palveluyksikköjohtaja, lapsiperheiden sosiaalityö, lastensuojelu ja lapsiperheiden palvelut Janne Pajaniemi

(lomalla 15.7. - 11.8.2024)

Puh. 040 774 8700

janne.pajaniemi@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan