Sosiaalityöntekijä / Lastensuojelun päivystys - Tampereen kaupunki

Suomi on maailman onnellisin maa ja Tampere Suomen halutuin kaupunki. Lasten, nuorten ja perheiden sosiaalityössä meillä on kuitenkin petrattavaa.
Sosiaalityöntekijänä vahvistat ihmisten osallisuutta ja toimintakykyä yhteiskunnassa.
Haluamme Sinun osallistuvan myös toimivan tamperelaisen lastensuojelun rakentamiseen. Haluamme olla asiantuntemuksestaan tunnettu yhteisö, jossa jokainen sosiaalityöntekijä viihtyy sekä tulee kuulluksi. Ovathan lapset, nuoret ja perheet tärkeintä, mitä meillä on. Tervetuloa mukaan rakentamaan osallisuutta.

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Lastensuojelussa päivystävän sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu lastensuojeluilmoitusten vastaanottaminen ja kiireellisyyden arviointi sekä akuuttien toimenpiteiden hoitaminen virka-aikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen lastensuojelun tehtävistä. Arvostamme erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta sekä asiakaslähtöistä asennetta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Heikki Sillanpää, puh. 044 423 5478 ja johtava sosiaalityöntekijä Mari Järvensivu, puh. 044 423 5767.

Hakuaika päättyy 30.10.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Heikki Sillanpää, puh. 044 423 5478 ja johtava sosiaalityöntekijä Mari Järvensivu, puh. 044 423 5767

Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmä / Lastensuojelun päivystys
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka