Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun yksikön esimies - Uudenkaupungin kaupunki

Hei Sinä lastensuojelun ammattilainen!

Tule kehittämään ja luomaan uudenlaista toimintatapaa lastensuojeluun, jossa saat hyödyntää innovatiivisuutta ja moniammatillista osaamista.

Haemme perhevapaan sijaista lastensuojelun palveluyksikön esimiehenä toimivan sosiaalityöntekijän viransijaisuuteen, joka kestää vähintään 17.2.2020 saakka.

Meillä on työntekijöiden käytössä juridinen konsultaatio, monipuolinen perhekeskuksen asiantuntemus sekä perheterapeutin konsultaatio. Lapsiperheiden sosiaalipalveluita on kehitetty määrätietoisesti saavuttaen hyviä tuloksia.

Lastensuojelussa työskentelee palveluyksikön esimiehen lisäksi kolme sosiaalityöntekijää, kolme perhetyöntekijää ja sosiaaliohjaaja.

Työtehtävissäsi pääset vastaamaan laatutyöstä, prosessityöskentelystä sekä koulutussuunnittelusta. Yksikön talouden suunnittelu ja toteuman seuranta sekä päivittäistyön koordinointi, ohjeistus, työnjako- ja arviointi ovat osa työtehtäväkenttää.

Olemme rohkeita ja osaavia kehittäjiä ja palvelemme asiakkaita ammattitaidolla ja ystävällisesti. Palvelujemme laatu on meille tärkeää. Uudenkaupungin kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Työntekijämme saavat osallistua aktiivisesti lastensuojelutyön kehittämiseen ja lastensuojelu on SHQS-mukaisen laadun tunnustuksen piirissä. Tarjoamme sinulle perehdytyksen työhösi, mukavan työyhteisön, esimiehen tuen ja mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme. Tervetuloa mukaan rohkeaan, ystävälliseen ja osaavaan joukkoomme! Uuteenkaupunkiin ajat vain 45 min Raumalta ja tunnin Turusta.

Arvostamme monialaista lastensuojelutyön kokemusta. Hyvät vuorovaikutustaidot, sinnikkyys, itsenäinen työote ja laaja-alaisuus auttavat työtehtävän hoidossa. Toivomme kehittämismyönteistä, innostunutta ja innostavaa työntekijää joukkoomme.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen on sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015) 7§ ja 9§ mukainen kelpoisuus. Sosiaalityöntekijä vastaa lastensuojelulain 13 §:n mukaisista johtavalle viranhaltijalle kuuluvista päätöksistä. Valitun on esitettävä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Sijaisuuden täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Maksamme kilpailukykyisen palkan ja lisäksi tehtäväkohtaisen palkan lisäksi rekrytointilisää 200 e/kk ensimmäisen vuoden ajan.
Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Sosiaalityön johtaja Marika Lehtinen, puh. 040 486 0935 tai e-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Välskärintie 2 C, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.
Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Tutustu työnantajaan