Sosiaalityöntekijä lastensuojeluun - Nokian kaupunki

Ensisijainen sijoituspaikka on lastensuojelun tiimi ja työtehtäviin kuuluu lastensuojelun avo-, sijais- ja jälkihuollon tehtävät. Nokian kaupungissa aloitetaan uutena toimintamallina kehittää systeemisen lastensuojelutyön mallia. Sosiaalityöntekijöiden työn tukena sosiaalipalveluissa on 12 muuta ammattilaista lapsiperheiden kotipalvelussa, palveluohjauksessa ja perhetyössä.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän tehtävään laillistetun sosiaalityöntekijän kelpoisuus (laki 817/2015)

Hakijoilta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä moniammatillisessa verkostossa sekä aktiivista työotetta.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Ennen toimen vastaanottamista valitun on esitettävä Työterveyspalvelu Terveystalon antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Kaisa Männistöön p. 040 779 9159
sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi.

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Harjukatu 21, 37100,

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan