Sosiaalityöntekijä lastensuojeluun - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Sosiaalityöntekijä lastensuojeluun - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on uudelleen haettavana sosiaalityöntekijän virka lastensuojelussa 1.6 tai sopimuksen mukaan alkaen. Tule mukaan virkeään, iloiseen, tekevään ja kehittyvään työyhteisöön!

Viran työtehtävät koostuvat lapsi- ja perhekohtaisesta lastensuojelun sosiaalityöstä (palvelutarpeen arvioinnit, avohuollon ja sijaishuollon sosiaalityö) yhteistyössä tiimin jäsenten ja moniammatillisten verkostojen kanssa. Sosiaalityöntekijä voi osallistua alueelliseen sosiaalipäivystystyöhön. Selänteen lastensuojelu työskentelee systeemisen lastensuojelumallin mukaisesti, ja mallin soveltaminen on pitkälle integroitua. Lastensuojelun tiimiin Selänteessä kuuluvat haettavan viran lisäksi kolme sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja ja johtava sosiaalityöntekijä. Pääset mukaan innostuneeseen ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön, ja tiimin työntekijät ovat kokeneita ja työhönsä sitoutuneita.

Viran aloituspaikka on Haapajärvi, työskentelyalueet aloitettaessa ovat Haapajärvi ja Reisjärvi. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus lastensuojelutyöstä. Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä ja kykyä tiimityöskentelyyn. Työn tueksi tarjoamme säännöllisen työnohjauksen, viikoittaiset tiimipalaverit ja työhön liittyvää koulutusta. Olemme kiinnostuneita sinusta ja haluamme kuulla myös palkkatoiveesi.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ammattihenkilöistä annetun lain (817 / 2015) 7 § mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös riittävän pitkällä sosiaalityön opinnoissa (sosiaalityön aineopinnot sekä aineopintoihin kuuluva käytännön harjoittelu) olevat hakijat huomioidaan virkaa määräaikaisesti täytettäessä. Aikaisemmin hakemuksen jättäneet huomioidaan uudelleen hakuvaiheessa.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä Rikosterilain (507 2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Virassa on 6 kk:n koeaika.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi - palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä kirjallisen hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tällöin maininta tehtävän 230765 työavain. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita puh. 044 445 6339
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteetta www.kuntarekry.fi

Haku päättyy 31.5.2019 klo 15

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Lisätietoja antavat vs. johtava sosiaalityöntekijä Sirpa Pengerkoski p. 044 4457 943 sekä hyvinvointipalvelujohtaja Minna Malila p. 040 180 8992

Hyvinvointipalvelut
Osoite: Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- sekä erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymä järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 16 000 asukasta.
Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan