Sosiaalityöntekijä lastensuojeluun - Uudenkaupungin kaupunki

Sosiaalityöntekijä lastensuojeluun - Uudenkaupungin kaupunki

Hei Sinä lastensuojelun ammattilainen!

Tule kehittämään ja luomaan uudenlaista toimintatapaa lastensuojeluun, jossa saat hyödyntää innovatiivisuutta ja moniammatillista osaamista.

Haemme lastensuojelun tiimiin oma-aloitteista ja kehittämismyönteistä sosiaalityöntekijää.

Meillä työntekijöiden käytössä on oman tiimin tuki, juridinen konsultaatio, monipuolinen perhekeskuksen asiantuntemus, perheterapeutin konsultaatio sekä tarvittaessa toimivat aikuissosiaalityön palvelut. Uudessakaupungissa lapsiperheiden sosiaalipalveluita on kehitetty määrätietoisesti saavuttaen hyviä tuloksia.

Lastensuojelussa työskentelee johtavan sosiaalityöntekijän (palveluyksikön esimies) lisäksi kolme sosiaalityöntekijää, kolme perhetyöntekijää ja sosiaaliohjaaja.

Työtehtävissäsi pääset vastaamaan palvelutarpeen arvioinneista ja lastensuojelutarpeen selvityksistä.
Työparitoiminta asiakastyössä ja lastensuojelulain tukitoimien kiireellinen järjestäminen tarvittaessa ovat osa työtehtäväkenttääsi.

Olemme rohkeita ja osaavia kehittäjiä ja palvelemme asiakkaita ammattitaidolla ja ystävällisesti. Palvelujemme laatu on meille tärkeää. Uudenkaupungin kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Työntekijämme saavat osallistua aktiivisesti lastensuojelutyön kehittämiseen ja lastensuojelu on SHQS-mukaisen laadun tunnustuksen piirissä. Tarjoamme sinulle perehdytyksen työhösi, mukavan työyhteisön, esimiehen tuen ja mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme. Tervetuloa mukaan rohkeaan, ystävälliseen ja osaavaan joukkoomme! Uuteenkaupunkiin ajat vain 45min Raumalta ja tunnin Turusta.

Arvostamme kokemusta lapsiperheiden kanssa työskentelystä sekä sosiaalihuoltolain- ja lastensuojelulain tuntemusta. Hyvät vuorovaikutustaidot, sinnikkyys, itsenäinen työote ja laaja-alaisuus auttavat työtehtävän hoidossa. Toivomme kehittämismyönteistä, innostunutta ja innostavaa työntekijää joukkoomme.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös ne sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen kelpoisuusvaatimukset.

Valitun on esitettävä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Maksamme kilpailukykyisen palkan ja lisäksi tehtäväkohtaisen palkan lisäksi rekrytointilisää 200 e/kk ensimmäisen vuoden ajan. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Sosiaalityön johtaja Marika Lehtinen, puh. 040 4860935.
E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi.
Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV.
Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivi­sesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yh­teisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaik­kapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saa­risto alkaa jo kotioveltasi.
Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Tutustu työnantajaan