Sosiaalityöntekijä lastensuojeluun - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin sosiaalipalvelut rekrytoi.

Olemme rohkeita ja osaavia kehittäjiä. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja ystävällisesti. Palveluidemme laatu on meille tärkeää. Uudenkaupungin kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Työntekijämme saavat osallistua aktiivisesti lastensuojelutyön kehittämiseen ja lastensuojelu on SHQS-mukaisen laadun tunnustuksen piirissä. Tervetuloa mukaan rohkeaan, ystävälliseen ja osaavaan joukkoomme! Uuteenkaupunkiin ajat vain 45 min Raumalta ja tunnin Turusta.

Lastensuojelun osaaja! Kiinnostaisiko sinua näköalapaikka lastensuojelun keskiössä U-Soten palveluksessa?

Tule kehittämään ja luomaan uudenlaista toimintatapaa Uudenkaupungin lastensuojeluun. Saat tiimimme vahvan tuen osaamisesi hyödyntämiseen. Lisäksi käytössäsi ovat työnohjaus, etätyömahdollisuus, juridinen konsultaatio, monipuolinen perhekeskuksen asiantuntemus, lastenpsykiatrin konsultaatio sekä tarvittaessa toimivat aikuissosiaalityön palvelut. Uudessakaupungissa lapsiperheiden sosiaalipalveluita on kehitetty määrätietoisesti, ja olemme saaneet aikaan hyviä tuloksia. Voit seurata meitä:
Instagramissa https://www.instagram.com/sosiaalipalvelutuusikaupunki/
Facebookissa https://m.facebook.com/pg/uudenkaupunginsosiaalipalvelut/posts/
Sisäisten työntekijä siirtojen vuoksi haemme vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen lastensuojelun sosiaalityöntekijää 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lastensuojelussa työskentelee palveluyksikön esimiehen lisäksi neljä sosiaalityöntekijää, kolme perhetyöntekijää ja sosiaaliohjaaja. Lastenpsykiatri kuuluu osana lastensuojelun tiimiä.

Sosiaalityöntekijän virka sisältää lastensuojelun avo-, sijais- ja jälkihuoltoon liittyvät työtehtävät ja oman työn jatkuvaa kehittämistä. Pystymme myös muokkaamaan työn sisältöä työntekijän oman kiinnostuksen mukaan. Asiakasmäärä on kohtuullinen noin 30 asiakasta. Sinnikkyys, positiivinen työote ja laaja-alaisuus auttavat työtehtävän hoidossa.

Arvostamme
- Aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehdystä työstä
- Lastensuojelun tuntemusta.
- Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- Kehittämismyönteisyyyttä ja innostunutta otetta

Tarjoamme
- Kilpailukykyisen palkan 3850€/kk
- Perehdytyksen työhösi
- Etätyömahdollisuuden
- Työnohjaus
- Juridisen ja lastenpsykiatrin konsultaatio mahdollisuuden
- Loistavat työkaverit
- Esimiehen tuen
- Mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös ne sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen kelpoisuusvaatimukset.

Valitun on esitettävä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vs. lastensuojelun palveluyksikön esimies Anu Mäkelä p. 040 839 7345 ja sosiaalityön johtaja Marika Lehtinen p. 040 486 0935.

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Välskärintie 2 C, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 700 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivi­sesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yh­teisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaik­kapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saa­risto alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita. Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus on saanut SHQS laaduntunnustuksen.