Sosiaalityöntekijä lastensuojeluun - Hangon kaupunki

Haemme lastensuojelun sosiaalityöntekijää

Hangossa on hyvät harrastemahdollisuudet ja täällä on lyhyet etäisyydet. Kaikki tarvittava on pyöräilymatkan päässä. Meren ympäröimän Hangon luonto on ainutlaatuinen, 30km hiekkarantoja ja isot metsäalueet.

Kaupunkimme tarjoaa lapsille ja lapsiperheille laadukasta varhaiskasvatusta, perusopetusta sekä terveyspalveluja. Hanko tarjoaa lapsille turvallisen kasvuympäristön.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän tehtäviin on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä, 817/2015). Työtehtävät edellyttävät hyvät suulliset ja kirjalliset taidot kummassakin kotimaisessa kielessä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan KVTES:n mukaisesti, joustavan työajan, lounasedun ja mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja täydennyskoulutukseen. Etätyömahdollisuudesta on myös mahdollista sopia. Henkilöstöetuumme kuuluu liikuntaa, kulttuuria ja hyvinvointipalvelua. Lisäksi voivat sosiaalipalvelun palveluksessa olevat tarvittaessa käyttää kaupungin autoa virka-aikana. Vuoden 2020 syksystä yksikön henkilöstö on koulutettu systeemisen lastensuojelun toimintamalliin. Autamme myös tarvittaessa asunnon löytämisessä.

Virkaan haetaan viimeistään 28.5.20210 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan. Sosiaalityöntekijä voidaan palkata ennen hakuajan päättymistä, mikäli sopiva hakija löytyy.

Tule mukaan motivoituneeseen tiimiimme työskentelemään Hangon lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin puolesta!

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Hyväksyttävä lääkärintodistus on esitettävä ennen virkasuhteen alkamista. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hangossa 12.4.2021

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat sosiaalipalvelupäällikkö Elisabeth Sundberg, 040 830 1913, elisabeth.sundberg@hanko tai johtava sosiaalityöntekijä Micaela Nyström, 040 135 9476, micaela.nystrom@hanko.fi

Lisätietoja

Hangon kaupunki, Sosiaalipalvelukeskus

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.


Osoite: Kulmakatu 12, 10900 Hanko

Sinulle suositellut työpaikat