Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä lastensuojeluun - Paraisten kaupunki

Sosiaalityöntekijän virka lastensuojeluun
Haemme osaavaan joukkoomme lastensuojelun sosiaalityöntekijää nykyisen viranhaltijan siirtyessä toisiin tehtäviin organisaation sisällä.
Me Paraisten sosiaali- ja perheyksikössä pidämme tärkeänä hyvää työilmapiiriä ja työssä jaksamista. Uskomme, että kun työntekijä voi hyvin, asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Tuemme toisiamme haasteellisina aikoina ja meillä on hyvä yhteishenki. Asiakastyössä korostamme aitoa, avointa läsnäoloa ja kohtaamista. Työssämme lapsi on aina keskiössä. Lastensuojelussa on käytössä systeeminen toimintamalli. Parainen on kaksikielinen kaupunki ja meillä pääset rikastamaan kielitaitoasi. Paraisten kaupunki tukee kieliopintoja, jos koet tarvetta toisen kotimaisen kielen kertaamiseen.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat avo-, sijais- ja jälkihuollon työtehtävät. Työn tukena sinulla on viikoittain kokoontuva systeeminen tiimi, johon kuuluu konsultoiva sosiaalityöntekijä, perheterapeutti, sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja perhetyöntekijöitä. Työ sisältää myös virka-aikaista päivystystä noin kerran viikossa. Tarjoamme työntekijöille säännöllisen ryhmätyönohjauksen ja lastensuojelun juridisen konsultaation. Käytössäsi on myös toimistotyöntekijän työpanos, jotta voit keskittyä sosiaalityöhön.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä, reflektoivaa ja kehittämismyönteistä työotetta, avoimuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja rohkeutta tehdä asioita toisin. Arvostamme kokemustasi lasten, nuorten ja perheiden parissa tehtävästä työstä. Ajokortti on välttämätön. Perheyksikössä on leasing-auto, mutta oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa.

Tarjoamme sinulle työn tueksi:
- Systeemisen tiimin tuen
- Viikoittaisen mahdollisuuden etätöihin
- Tukea ruotsin tai suomen kielen opiskeluun
- Mahdollisuuden ryhmätyönohjaukseen
- Lähiesimiehen ja tiimin tuen
- Avoimen ja rakentavan keskustelukulttuurin
- Positiivisen ja mukavan työyhteisön ja työilmapiirin

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tarvittaessa työnantaja tukee kieliopintoja. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sijaiskelpoiset sosiaalityön opiskelijat.
Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustaote (504/2002). Kielitaito osoitetaan todistuksella. Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siihen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain väliaikaisen 48 a §:n mukaista covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä esittää Kanta-palvelusta tulostetun koronapassin tai muun vastaava selvityksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Lisätietoja

https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/lapsiperheiden-sosiaalipalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja sosiaalityöntekijän virasta antaa tietoja sosiaali- ja perheyksikön päällikkö Anna Tähtinen 040 488 6091 (1.6.-10.6.2022 ja 27.6.-1.7.2022) anna.tahtinen@pargas.fi
Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 446616. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 4.7.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Sosiaali- ja perheyksikkö

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 100 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).

Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.

Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta


Osoite: Vapparintie 15, 21600 Parainen

Sinulle suositellut työpaikat