Sosiaalityöntekijä/lastenvalvoja - Paimion kaupunki

Sosiaalityöntekijä/lastenvalvoja - Paimion kaupunki

Paimion kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut hakee tiimiinsä sosiaalityöntekijän sijaista ajalle 15.7.2019 - 26.5.2020.
Sosiaalityöntekijän työtehtävät painottuvat lastensuojeluun ja sosiaalityöntekijä toimii myös lastenvalvojana. Työtehtävien yksityiskohdista voidaan neuvotella. Myös aloitusajankohta on joustava.

Meillä on mukava, kehittyvä työyhteisö. Myös kaupungin työntekijöilleen tarjoamat työhyvinvointia tukevat edut ovat hyvät. Sosiaalityön tiimiimme kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, viisi sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaaja, kolme perheohjaajaa sekä lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijä ja toimistosihteeri.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön työharjoittelun.

Työkokemus lastensuojelusta ja lastenvalvojan tehtävistä katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Noudatamme 4 kk koeaikaa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ota yhteyttä!

Lisätietoja

http://www.paimio.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Noora Lahti p. 02-474 5238 (varmimmin tavoitettavissa ma - to klo 10 - 11.30).
noora.lahti@paimio.fi

Paimion kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaalityö
Osoite: Vistantie 18, 21530 Paimio

Paimio on yli 10 800 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 550 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme.
Paimion kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan