Sosiaalityöntekijä/lastenvalvoja - Paimion kaupunki

Sosiaalityöntekijä/lastenvalvoja - Paimion kaupunki

Paimion kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut hakee tiimiinsä sosiaalityöntekijän sijaista 26.5.2020 asti.
Sosiaalityöntekijän työtehtävät painottuvat lastensuojeluun ja sosiaalityöntekijä toimii myös lastenvalvojana. Työtehtävien yksityiskohdista voidaan neuvotella.

Meillä on mukava, kehittyvä työyhteisö. Sosiaalityön tiimiimme kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, viisi sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa, kolme perheohjaajaa sekä lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijä ja toimistosihteeri.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön työharjoittelun.

Työkokemus lastensuojelusta ja lastenvalvojan tehtävistä katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Sijaisuuteen valitun on toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Noudatamme 4 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.paimio.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Noora Lahti p. 02-474 5238 (varmimmin tavoitettavissa ma - to klo 10 - 11.30).
noora.lahti@paimio.fi

Paimion kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaalityö
Osoite: Vistantie 18, 21530 Paimio

Paimio on yli 10 800 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 550 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme.
Paimion kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan