Sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja - Jyväskylän kaupunki

Haemme Jyväskylän kaupungin lapsioikeudellisiin palveluihin

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ-LASTENVALVOJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Virka on uusi. Lapsioikeudellisten palvelujen yksikköön kuuluu kahdeksan sosiaalityöntekijä-lastenvalvojaa, palveluohjaaja, osa-aikainen toimistosihteeri ja johtava sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja, joka toimii yksikön esimiehenä. Sosiaalityöntekijä-lastenvalvojan tehtäviin kuuluvat lapsen isyyden ja äitiyden selvitykset, lapsen huoltoon, asumiseen ja tapaamiseen liittyvät neuvottelut ja sopimusten vahvistamiset, lapsen elatussopimusneuvottelut ja sopimusten vahvistamiset ja lapsen huollosta ja tapaamisoikeudesta annetun lain 16 §:n mukaisten selvitysten tekeminen tuomioistuimille.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Odotamme perheoikeuden tuntemusta sekä työkokemusta perheoikeuden ja/tai sosiaalityön alalta. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Virka alkaa 9.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja Mirja Laitinen puh. 014 266 3514 tai sähköpostitse mirja.laitinen (at ) jyvaskyla.fi

Lapsioikeudelliset palvelut
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!