Sosiaalityöntekijä ma lasten ja nuorten vastuualue - Euran kunta

Sosiaalityöntekijä ma lasten ja nuorten vastuualue - Euran kunta

Jatkettu hakuaikaa.
Etsimme tiimiimme lapsiperheiden sosiaalipalveluihin SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen sijaisuuteen 22.10.2019 saakka. Paikka täytetään mahdollisimman pian sopivan työntekijän löydyttyä.

Lapsiperheiden sosiaalityöntekijän monipuolisiin tehtäviin kuuluvat palvelutarpeen arviointien tekeminen sekä lastensuojelun avo-, sijais- sekä jälkihuollon sosiaalityö sekä sosiaalihuoltolain mukainen asiakastyö. Lisäksi työ sisältää asiakasperheiden aikuisten aikuissosiaalityön sekä osallistumisen virka-aikaiseen sosiaalipäivystykseen.

Työn hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä sekä säännöllisen työnohjauksen.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien henkilöiden puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijat (817/2015, 12 §).

Työ on kokoaikainen ja työaika on 38 h 15 min/vko. Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3397,10€/kk ja työssä noudatetaan 2 kk koeaikaa. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Valitulta tarkistetaan rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Lisäksi edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Eura on savuton kunta.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Aiemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Heini Laaksonen, puh. 044 422 4418, heini.laaksonen@eura.fi

Euran kunta, perusturvapalvelut
Osoite: Satakunnankatu 12, 27510 Eura

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Tutustu työnantajaan