Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, Maahanmuuttajapalvelut - Espoon kaupunki

Kiinnostaako sinua sosiaalityön nuorten maahanmuuttajien kanssa? Haluatko työskennellä osana asiantuntevaa ja innokasta työyhteisöä? Etsimme kotouttavan jälkihuollon tiimiin sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan. Maahanmuuttapalveluiden kotouttavassa jälkihuollossa työskennellään ilmanhuoltajaa alaikäisinä maahantulleiden 18 - 24 -vuotiaiden nuorten kanssa.

Sosiaalityöntekijän tehtävään kuuluu kotouttamisvaiheen sosiaalityön asiakastyö, palvelutarpeen arvioinnin ja asiakassuunnitelmien laatiminen ja sosiaaliohjaajan kanssa työparina työskentely. Työ sisältää myös toimeentulotukipäätösten valmistelua. Työssä on paljon pari- ja verkostotyötä.

Espoon maahanmuuttajapalvelut on toiminut valtakunnallisesti uranuurtajana kotouttavan sosiaalityön ja maahanmuuttajanuorten jälkihuollon kehittämisessä. Meillä on vahva kotoutumislain mukaisen jälkihuollon vaikuttamisen, kehittämisen ja koordinoinnin perinne.

Työhaastattelut järjestetään 20.-21.7.2022.

Tehtävä alkaa 15.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Espoon kaupungin maahanmuuttajapalvelut, jälkihuollon tiimi

Työaika: 37 h 45 min viikossa

Haettava tehtävä on vakituinen virka.

Sopimusala: Sosiaali- ja terveysalan työehtosopimus (SOTE)
Tehtäväkohtainen palkka on 3424,78€/kk, ennen kunta-alan kesäkuussa sovittuja korotuksia.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Otamme huomioon myös sosiaalityön opiskelijat, joilla on riittävä määrä opintoja sosiaalityöntekijän sijaisena toimimiseen.

Tehtävässä edellytetään yhteistyötaitoa, kokemusta sosiaalityön asiakastyöstä, kykyä valmistella viranomaispäätöksiä ja asiakirjoja sekä arvioida ja suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä hänen tarvitsemiaan palveluja.

Arvostamme nuorten aikuisten ja Espoon kaupungin palvelujen tuntemusta, kokemusta työstä asiakasryhmän kanssa, maahanmuuttoon liittyvien ilmiöiden tuntemista ja verkostoitumistaitoja.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15693

Tutustu työnantajaan
  • Pakolais- ja maahanmuuttajapalvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-02-1020-22
  • 15.8.2022 tai sopimuksen mukaan
  • 3424,78€/kk
  • Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 15.6.2022 - 13.7.2022 15:45
  • SosiaalityöSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Laura Rapo p. 040 506 8272 (29.6. asti ja 11.7. alkaen).

Lisätietoja

Pakolais- ja maahanmuuttajapalvelut

Maahanmuuttajapalveluiden toimipaikka sijaitsee Matinkylässä osoitteessa Pyyntitie 3, lähellä kauppakeskus Isoa omenaa ja Matinkylän metroasemaa. Työskentelemme viihtyisissä ja valoisissa monitoimitiloissa, joissa tarjoamme kaikille omat työpisteet sekä mahdollisuuden hiljaisiin työtiloihin. Työyhteisöllämme on myös käytettävissä kolme autoa virka-aikaiseen liikkumiseen.


Osoite: Pyyntitie 3 (Matinkylä), 02230 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat