Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, Maahanmuuttajapalvelut - Espoon kaupunki

Kiinnostaako sinua sosiaalityö nuorten maahanmuuttajien kanssa? Haaveiletko työstä globaalien kysymysten parissa? Haluatko työskennellä osana asiantuntevaa ja moninaista työyhteisöä? Etsimme nyt kotouttavan jälkihuollon tiimiin sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan!

Kotouttavassa jälkihuollossa työskennellään ilman huoltajaa alaikäisinä maahantulleiden 18 - 24 -vuotiaiden nuorten kanssa.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu kotouttamisvaiheen sosiaalityön asiakastyö, palvelutarpeen arviointi, asiakassuunnitelmien laatiminen ja sosiaaliohjaajan kanssa työparina työskentely. Työ sisältää myös toimeentulotukipäätösten valmistelua. Työssä on paljon pari- ja verkostotyötä.

Espoon maahanmuuttajapalvelut on toiminut valtakunnallisesti uranuurtajana kotouttavan sosiaalityön ja maahanmuuttajanuorten jälkihuollon kehittämisessä. Meillä on vahva kotoutumislain mukaisen jälkihuollon vaikuttamisen, kehittämisen ja koordinoinnin perinne.

Tehtävä alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon kaupungin maahanmuuttajapalvelut, jälkihuollon tiimi, Pyyntitie 3, 02230 Espoo
Työaika: 37 h 45 min / viikko
Haettava tehtävä on vakinainen virka.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Otamme huomioon myös sosiaalityön opiskelijat, joilla on riittävä määrä opintoja sosiaalityöntekijän sijaisena toimimiseksi.

Tehtävässä edellytetään vuorovaikutustaitoja, kokemusta sosiaalityön asiakastyöstä, kykyä valmistella viranomaispäätöksiä ja asiakirjoja sekä arvioida ja suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä hänen tarvitsemiaan palveluja. Tehtävä vaatii myös kykyä tehdä erilaisia päätöksiä ja hakea tietoa. Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön, sillä työkielenä on suomi.

Arvostamme nuorten aikuisten ja Espoon kaupungin palvelujen tuntemusta, kokemusta työstä asiakasryhmän kanssa, maahanmuuttoon liittyvien ilmiöiden tuntemista ja verkostoitumistaitoja.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Maahanmuuttajapalvelujen yksikkö
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-02-1170-22
  • 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3493,27 €/kk
  • Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 3.8.2022 - 17.8.2022 15:45
  • KuntaSosiaalityöSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa 15.8. alkaen johtava sosiaalityöntekijä Laura Rapo, p. 040 506 8272.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Maahanmuuttajapalvelujen yksikkö

Maahanmuuttajapalveluiden toimipaikka sijaitsee Matinkylässä osoitteessa Pyyntitie 3, lähellä kauppakeskus Isoa Omenaa ja Matinkylän metroasemaa. Työskentelemme viihtyisissä ja valoisissa monitoimitiloissa, joissa tarjoamme kaikille omat työpisteet sekä mahdollisuuden hiljaisiin työtiloihin. Työyhteisöllämme on myös käytettävissä kolme autoa virka-aikaiseen liikkumiseen.


Osoite: Pyyntitie 3, 02230 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat