test
Sosiaalityöntekijä, Maahanmuuttajapalvelut, palveluneuvonnan ja päivystyksen tiimi - Espoon kaupunki

Kiinnostaako sinua työ paperittomuuden, ihmiskaupan uhrien ja pakkomuuton kysymysten parissa?

Haemme sosiaalityöntekijää Palveluneuvonnan ja päivystyksen tiimiin, jossa sosiaalityöntekijät vastaavat pääasiassa paperittomien asiakkaiden palveluista, sekä ihmiskaupan uhrien palvelutarpeen arvioinnista ja palveluiden koordinoinnista. Lisäksi sosiaalityöntekijät vastaavat yhdessä muun tiimin kanssa yksikön virka-aikaisesta päivystyksestä, mutta valtaosa näistä tehtävistä ohjautuu sosiaaliohjaajille.

Tiimin työtä on kehitetty tavoitteellisesti ja työn perusrakenteet ovat kunnossa. Sosiaalityöntekijät pääsevät keskittymään osaamistaan vastaavaan työhön ja tekemään sitä laadukkaasti ja itsenäisesti. Työ tarjoaa myös jatkuvasti mahdollisuuksia kehittymiselle ja uuden oppimiselle, joten kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi. Yksilötyön ohessa työhön sisältyy rakenteisiin vaikuttamista, ja työ tarjoaakin ainutlaatuisen näköalapaikan yhteiskunnan rakenteisiin ja palvelujärjestelmään.

Tiimissämme työskentelee kahden sosiaalityöntekijän lisäksi sosiaaliohjaajia, palveluohjaajia ja etuuskäsittelijöitä. Teemme yhteistyötä yksikön muiden tiimien, aikuissosiaalityön sekä pääkaupunkiseudun muiden kuntien ja vastaanottokeskusten kanssa. Lisäksi sosiaalityöntekijät osallistuvat yhteistyöverkostoihin paperittomuuden ja ihmiskaupan uhrien palveluihin liittyen, ja osaamistamme hyödynnetään mm. kansallisen tason kehittämisessä.

Työpaikan nimi: Maahanmuuttajapalvelut, palveluneuvonnan ja päivystyksen tiimi
Työaika: 37h 45min / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään tiimityötaitoja, hyvää sosiaalihuoltojärjestelmän tuntemusta sekä hyvää perusymmärrystä paperittomuudesta ja ihmiskaupparikoksen uhrien palveluiden järjestämisestä.

Arvostamme aiempaa kokemusta aikuissosiaalityöstä, turvapaikanhakijoiden, pakolaisten tai paperittomien parissa tehtävästä työstä, sujuvaa englanninkielen taitoa sekä kykyä johtaa omaa työtä itsenäisesti.

Maahanmuuttajapalveluiden toimipaikka sijaitsee Matinkylässä osoitteessa Pyyntitie 3, lähellä kauppakeskus Isoa omenaa ja Matinkylän metroasemaa. Työskentelemme viihtyisissä ja valoisissa monitoimitiloissa, joissa tarjoamme kaikille omat työpisteet sekä mahdollisuuden hiljaisiin työtiloihin. Työntekijöillä on käytettävissä nykyaikaiset työvälineet, jotka mahdollistavat liikkuvankin työn. Työyhteisöllämme on myös käytettävissä kolme autoa ja polkupyöriä virka-aikaiseen liikkumiseen.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/pakolaisten-kotoutumispalvelut

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Maahanmuuttajapalvelujen yksikkö
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-02-1615-21
  • 1.1.2022 - 31.12.2022
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3424,78 €/kk
  • 26.11.2021 - 10.12.2021 15:45
  • SosiaalityöSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Carina Hietikko, carina.hietikko@espoo.fi, puh. 040 554 0034

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Maahanmuuttajapalvelujen yksikkö

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Pyyntitie 3, 02230 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat