Sosiaalityöntekijä / Maahanmuuttajapalvelut - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin aikuissosiaalityön palveluihin sijoittuvat maahanmuuttajien sosiaalipalvelut järjestää kotouttavia sosiaalipalveluja sekä laaja-alaisesti ohjausta ja neuvontaa kuntaan muuttaneille maahanmuuttajille sekä vastaa kiintiöpakolaisten vastaanottamisesta kuntaan.

Haemme sosiaalityöntekijää määräaikaiseen virkaan 31.12.2020 saakka.

Maahanmuuttajien sosiaalipalveluissa sosiaalityöntekijän tehtävään kuuluu erityisen tuen tarpeessa olevien juuri kuntaan muuttaneiden tai pääsääntöisesti alle vuoden ajan Suomessa asuneiden pakolaistaustaisten maahanmuuttaja-asiakkaiden palvelutarpeenarviointi, asiakassuunnitelman ja kotoutumissuunnitelman laatiminen sekä toteuttaminen yhteistyössä moniammatillisen tiimin sekä muiden viranomaistahojen kanssa. Tehtävään kuuluu asiakkaan palveluiden laaja-alainen koordinointi ja ohjaaminen sekä erilaisten viranomaispäätösten tekeminen. Lisäksi tehtävään kuuluu verkostotyöskentelyä ja monialaista yhteistyötä, asiantuntijana toimiminen ja konsultointi, opiskelijoiden ohjaus sekä toiminnan kehittäminen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Edellytämme lisäksi erittäin hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Eduksi katsomme tehtävässä tarvittavan lainsäädännön ja palvelujärjestelmän tuntemuksen sekä erityisesti englannin ja muun kielitaidon. Arvostamme aikaisempaa kokemusta sosiaalityöstä sekä maahanmuuttajien kanssa työskentelystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Matti Äikäs, puh. 050 363 7071.

Hakuaika päättyy 15.4.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Matti Äikäs, puh. 050 363 7071.

Aikuissosiaalityön palvelut / Maahanmuuttajapalvelut
Osoite: 33201 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!