Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, maahanmuuttoyksikkö, sijaisuus - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme sosiaalityöntekijää maahanmuuttoyksiköön sijaisuuteen ajalle 3.10.2022 - 30.9.2023.

Maahanmuuttoyksikön asiakkaat ovat pääsääntöisesti kansainvälisen suojelun perusteella oleskeluluvan saaneita alkuvaiheen kotoutujia. Keskeisiä tehtäviäsi ovat asiakkaiden psykososiaalinen tukeminen, alkukartoitusten ja kotoutumissuunnitelmien teko ja niiden seuranta sekä erityistä tukea tarvitsevan lapsen sosiaalihuoltolain mukainen sosiaalityö. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu täydentävästä ja ennalta ehkäisevästä toimeentulotuesta päättäminen.

Henkilökuntamme on moniammatillista. Yksikössämme työskentelee mm. sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, psykologeja, psykiatrisia sairaanhoitajia, fysioterapeutti, toimintaterapeutti, lääkäri ja terveydenhoitajia sekä esihenkilönä toimiva johtava sosiaalityöntekijä. Toimitilamme sijaitsevat Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Järjestämme työyhteisöllemme ryhmätyönohjausta. Henkilöstöetuna tarjoamme mm. työsuhdematkalippuedun ja lounasedun. Työtä voi tehdä myös sovitusti osittain etätyönä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Jos äidinkielesi on joku muu kuin suomi tai ruotsi, sinun tulee esittää kirjallinen todistus kielitaidosta (laki julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta (laki julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta 13 §).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Lisäksi edellytämme:
Hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että moniammatillisesti.

Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen kansainvälistä suojelua saavien asiakkaiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä sekä lasten kanssa työskentelystä, sekä Apotti asiakastietojärjestelmän tuntemuksen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Kotouttamisen sosiaalityö
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-01-738-22
  • 3.10.2022 tai sopimuksen mukaan.
  • 3493,28 €/kk, mahdollisuus kielilisään
  • 12.9.2022 - 27.9.2022 16:00
  • KuntaSosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Auli Suominen, auli.suominen@hel.fi, p. 040 648 5147

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Kotouttamisen sosiaalityö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Työpajankatu 14 A, 00580 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat