Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, Malmin psykoosipoliklinikka - Sosiaali- ja terveystoimiala

Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen: asumisen tuki, ensilinjan palvelut, mielialahäiriöpalvelut, psykoosipalvelut, päihdepalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys.

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan psykoosipalveluihin Malmin psykoosipoliklinikalle 29.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtäväsi sijoittuvat moniammatilliseen psykoosityöryhmään, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan psykoosihäiriöistä kärsiviä potilaita. Työryhmässä toimii myös IPS- Sijoita ja valmenna!-työllistämishankkeen työhönvalmentaja. Toimit työryhmässä sosiaalityön asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu potilaiden sosiaalisen tilanteen arviointi ja kartoitus, taloudellisen tilanteen ja asumisasioiden selvittely, kuntoutuspolkujen suunnittelu sekä yhteistyö potilaiden verkostojen ja omaisten kanssa. Lisäksi hoidat sosiaalihuoltolain edellyttämiä tehtäviä ja niihin liittyvää päätöksentekoa (muun muassa palvelutarpeen arvio, täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki, kuntouttavan työtoiminnan polut). Odotamme sinulta kiinnostusta ja innostusta sosiaalityön työkaluja monipuolisesti hyödyntävää kuntouttavaa työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle oman työhuoneen ja kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, hyvän perehdytyksen ja esihenkilöiden tuen sekä ammattiasi tukevaa koulutusta. Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, jossa saat asua koko virkasuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi:
- aikaisemman kokemuksen psykiatristen potilaiden ja heidän läheistensä kanssa työskentelystä
- kokemuksen aikuissosiaalityön tehtävistä

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut, Malmin psykoosipoliklinikka
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-02-368-22
  • 29.8.2022 tai sopimuksen mukaan
  • 3424,78 e/kk,ei sisällä yleiskorostusta
  • 1.8.2022 - 19.8.2022 16:00
  • KuntaSosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Sanna Kouhi p. 09 310 59121, sanna.kouhi@hel.fi
Psykososiaalisen työn päällikkö Kaisu Maunuksela p. 09 310 62462, kaisu.maunuksela@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut, Malmin psykoosipoliklinikka

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Soidinkuja 6 B, 00700 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat