test

Sosiaalityöntekijä, mielenterveys- ja päihdepalvelut

Hakuaika päättyy  27.2.2024 14:00

Haemme mielenterveys- ja päihdepalveluiden sosiaalityön yksikköön Turkuun sosiaalityöntekijää täydentämään moniammatillista tiimiämme. Yksikössämme työskentelee kymmenkunta sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa.

Yksikössämme on päihde- ja mielenterveyspalveluiden sekä asunnottomien palveluiden laaja-alaista erityisosaamista ja kehittämistyötä.

Sosiaalityöntekijä vastaa yli 18-vuotiaiden päihdekuntoutujien sekä asunnottomien turkulaisten palveluntarpeen arvioinnista, suunnitelmallisesta asiakastyöstä sekä palvelujen koordinoimisesta. Työtehtäviin kuuluu mm. asumispalveluiden sekä avo- ja laitospalveluiden järjestäminen. Yksilöllisen asiakastyön lisäksi sosiaalityöntekijä työskentelee aktiivisesti moniammatillisissa verkostoissa mm. palveluntuottajien, perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon sekä kolmannen sektorin kanssa. Työssä pääset näköalapaikalle vaikuttamaan marginaalisessa ja heikoimmassa asemassa olevien elämäntilanteisiin.

Työn menestyksekkääseen hoitamiseen tarvitset hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot, sopeutuvuutta nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Edellytyksenä on myös riittävä osaaminen työikäisten tai mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa tehdystä sosiaalityöstä ja sen dokumentoinnista sosiaalihuollon asiakastietojärjestelmään. Tärkeää on olla aidosti kiinnostunut asiakastyöstä ja verkostoissa toimimista kohtaan sekä kyky kohdata asiakkaita haastavissa elämäntilanteissa.

Uskomme tiimityön voimaan ja työsi tukena on aina ammattitaitoinen työyhteisö ja esihenkilö. Liukuvan työajan ohella myös etätyöhön on mahdollisuus. Työtilamme ovat erittäin viihtyisät. Työhuoneiden lisäksi käytössämme ovat vuonna 2017 uusitut sosiaalitilat, suihkutilat, astianpesukone, jne.

Perehdytämme sinut kunnolla tehtäviisi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus sekä riittävä työkokemus laillistettuna sosiaalityöntekijänä toimimisesta.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.


Lisätietoja

http://varha.fi

Tiina Furuholm, 0447191786
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät!

Tutustu työnantajaan