test

Sosiaalityöntekijä, Mielenterveys- ja päihdetyö

Hakuaika päättyy  1.12.2023 14:00

Kiinnostaako työ aikuisasiakkaiden parissa? Varsinais- Suomen hyvinvointialueella työikäisten palveluissa (Kaarina, Sauvo ja Paimio) Mielenterveys- ja päihdetyön yksikössä on haettavana sosiaalityöntekijän vakituinen virka.

Sosiaalityöntekijänä työskentelet osana mielenterveys- ja päihdepuolen tiimiä, yhteistyössä sosiaalipuolen ja terveydenhoidon puolen ammattilaisten kanssa. Asiakaskunta koostuu aikuissosiaalityön asiakkaista, joilla on päihde- ja mielenterveyden haasteita.

Sosiaalityöntekijänä pääset kehittämään sosiaali- ja vammaispalvelujen ja sotekeskuksen välistä päihdeasiakkaita koskevaa yhteistyötä. Työsi edellyttää verkostomaista työskentelyä.

Toivomme sinulla olevan kokemusta työikäisten ja päihde- ja mielenterveysasiakkaiden sosiaalityöstä, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kykyä ja halua innovoida ja kehittää toimintaa yhdessä muun työyhteisön kanssa sekä hyvää lainsäädännön tuntemusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä hyvän esihenkilön ja kollegoiden tuen.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi tehtävässä maksetaan 6kk ajan rekrytointilisä 200 eur/kk

Kokemus päihdeasiakkaiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.


Lisätietoja

http://varha.fi

Työikäisten palvelupäällikkö Sanna Erholm, p. 040 682 5721.
Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät!

Tutustu työnantajaan