SOSIAALITYÖNTEKIJÄ Mielenterveys- ja päihdeyksikkö - Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä

Etsimme yksikköömme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan. Tuotamme mielenterveys- ja päihdetyön avopalveluita Riihimäen, Hausjärven ja Lopen 18- vuotta täyttäneille asukkaille. Sosiaalityöntekijä toimii moniammatillisessa tiimissä, jossa on psykiatrisen ja päihdesairaanhoidon ammattilaisia, psykologi, yleislääkäri ja psykiatri. Jatkuvasti kehittyvään verkostoon kuuluvat kuntien sosiaalityö sekä psykiatrinen erikoissairaanhoito, joka sijaitsee kerrosta alempana samassa talossa.

Tehtäviisi kuuluvat yksilö- ja tiimitapaamiset, verkostotyö, asiakkaan sosiaalisen tilanteen selvittely sekä viranhaltijapäätökset laitoskuntoutuksista.

Odotamme Sinulta valmiuksia empaattiseen ja terapeuttiseen asiakastyöhön, hyviä tiimi- ja verkostotyötaitoja sekä työsi hahmottamista osaksi kokonaisuutta, jolla tuemme asiakkaan elämänhallintaa.

Tarvitset työssäsi ratkaisukeskeistä, systemaattista ja aikaansaavaa työotetta sekä reipasta ja avointa asennetta uusia asioita kohtaan. Joustavuus, itseohjautuvuus sekä kiireen- ja muutoksensietokyky ovat myös kullanarvoisia taitoja.

Jos olet etsimämme henkilö, älä aikaile, vaan hae nyt!

Tule hyväntuuliseen työyhteisöömme tärkeäksi jäseneksi. Toimitilamme ovat vastaremontoidut ja viihtyisät. Matkakeskuksesta Penttilänkadulle on nopea kävelymatka.

Lisätietoja

http://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Minna Mantila ylilääkäri
019 7585937, minna.mantila@riihimaki.fi
Heidi Kemmo, osastonhoitaja
019 758 5961, heidi.kemmo@riihimaki.fi

Avoterveydenhuolto, Mielenterveys- ja päihdetyö
Osoite: Penttilänkatu 5, 11100 Riihimäki

Riihimäen seudun terveyskeskuskuntayhtymään kuuluvat Riihimäki, Loppi ja Hausjärvi eteläisessä Hämeessä kolmostien ja pääradan varrella. Pääkaupunkiseudulle on nopeimmillaan noin 40 minuutin ja Tampereelle tunnin matka. Matkakeskuksesta on parinkymmenen minuutin kävelymatka Penttilänkadulle, jossa MPY sijaitsee. Toimitilat ovat vasta remontoidut ja viihtyisät.