Haemme vakituiseen työsuhteeseen 4.1.2021 alkaen, tai sopimuksen mukaan, sosiaalityöntekijää (vakanssi nro 20243) Valkeakosken mielenterveyspalveluihin.

Valkeakosken kaupunki tuottaa mielenterveys- ja päihdepalvelut Valkeakoskelle, Akaalle ja Urjalalle. Väestöpohja on n. 42 000. Mielenterveyskeskukset sijaitsevat Valkeakoskella ja Toijalassa. A-klinikka ja Intensiiviyksikkö ovat Valkeakoskella.

Työn tämän hetkinen sijoituspaikka on Akaan mielenterveyskeskuksen aikuispsykiatrian poliklinikka. Työryhmään kuuluu erikoislääkäreitä, sairaanhoitajia, psykologi ja sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijän tehtävänkuvaan kuuluu asiakkaiden ohjaus sosiaaliturvan ja kuntoutuksen osalta, potilaan etuisuuksien ja kuntoutusmahdollisuuksien kartoittaminen, hoidolliset yksilö- ja verkostovastaanotot sekä potilaan psykososiaalisen tilanteen selvittely. Työ on moniammatillisessa työryhmässä asiantuntijana toimimista.

Osaksi työnkuvaa kuuluu myös sosiaalityön tekeminen tehostetussa avohoidon yksikössä (Intensiiviyksikkö), noin 4h/vko. Tehostetussa avohoidon yksikössä sosiaalityöntekijä työskentelee osana moniammatillista työryhmää, jossa hänen työtehtäviinsä kuuluvat sosiaaliturvaan, palveluihin ja kuntoutukseen liittyvä ohjaus ja neuvonta sekä tarvittaessa yhteistyö potilaan verkostojen kanssa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sosiaalityöntekijän pätevyys. Tehtävässä edellytetään uuden tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työaika on 37,75h/vko ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan
Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 6.11.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 315077) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä MTK Sosiaalityöntekijä).

Tutustu työnantajaan

Mika Korhonen, palvelupäällikkö
040 335 7404, arkipäivisin

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut, Mielenterveyspalvelut
Osoite: Sääksmäentie 2, PL 20, 37601 Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.