Sosiaalityöntekijä, mielialahäiriöpoliklinikka - Sosiaali- ja terveystoimiala

Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen: asumisen tuki, ensilinjan palvelut, mielialahäiriöpalvelut, psykoosipalvelut, päihdepalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys.

Haemme nyt sosiaalityöntekijää Malmin mielialahäiriöpoliklinikalle. Poliklinikallamme on kaksi sosiaalityöntekijän virkaa.

Toimit moniammatillisessa työryhmässä sosiaalityön asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluvat sosiaalisten tilanteiden arviointi ja kartoitus, taloudellisten tilanteiden ja asumisasioiden selvittely, kuntoutuspolkujen suunnittelu sekä yhteistyö potilaiden verkostojen ja omaisten kanssa. Työskentelemme Malmin mielialahäiriöpoliklinikalla osana pohjoista Terveys- ja hyvinvointikeskusta.

Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelujen sosiaalityöntekijät tekevät sosiaalihuoltolain edellyttämiä tehtäviä ja niihin liittyvää päätöksentekoa (mm. palvelutarpeen arvio, täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki, kuntouttavan työtoiminnan polut). Kiinnostus ja innostus pitkäjänteistä, kuntouttavaa ja sosiaalityön työkaluja monipuolisesti hyödyntävää sosiaalityötä kohtaan on tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta välttämätöntä.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-146-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakuasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Aiemman työkokemuksen terveyssosiaalityöstä, kuntoutuksen sosiaalityöstä ja/tai työskentelystä psykiatriapalveluissa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/sosiaalityontekijaksi-helsinkiin/

Tutustu työnantajaan
  • Helsingin kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Psykiatria- ja päihdepalvelut
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-02-146-21
  • 1.6.2021-31.5.2022
  • 3390,87 e/kk
  • 26.3.2021 - 15.4.2021 16:00
  • SosiaalityöHelsinkiUusimaa

Psykososiaalisen työn päällikkö Johanna Palve p. 040 487 3104
Johtava toimintaterapeutti Päivi Jalonen p. 050 340 3604
Sosiaalityöntekijä Minna Heimola p. 040 744 6832

Helsingin kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Psykiatria- ja päihdepalvelut
Osoite: Soidinkuja 6 B, 00700 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Sinulle suositellut työpaikat