Sosiaalityöntekijä (mipä sosiaalityö) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essoten mielenterveys- ja päihdepalvelujen sosiaalityö hakee tiimiinsä vahvaa sosiaalityön osaajaa! Oletko se sinä? Sosiaalityön tosiosaaja, tule mukaan kehittämään toimintaamme. Haussa on sosiaalityöntekijän vakituinen virka 16.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen kokonaisuus koostuu mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden avopalveluista sekä asumis- ja laitospalveluista. Mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden sosiaalityö on osa mielenterveys- ja päihdepalvelujen kokonaisuutta. Mielenterveys- ja päihdepalvelujen sosiaalityön kokonaisuudessa työskentelee sosiaalityöntekijöitä ja sosiaaliohjaajia.

Olet avainasemassa asiakasprosessin hallinnassa ja asiakkuuden käynnistämisessä. Työparinasi toimii sosiaalityöntekijöitä ja sosiaaliohjaajia sekä teet yhteistyötä koko työyhteisön kanssa. Oman työyhteisömme lisäksi toimit aktiivisesti muiden mielenterveys- ja päihdepalvelujen toimijoiden kanssa. Työ on monipuolista, joten saat käyttää osaamistasi laaja-alaisesti. Vahvuutenasi on ratkaisukeskeinen työote, sinulla on osaamista mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden palvelujen rakenteesta.

Työ on antoisaa ja kiitosta saamme onnistuneesta asiakastyöstä. Työ perustuu sosiaalihuoltolakien soveltamiseen ja tavoitteenamme on pitää viranomaisprosessit sujuvina. Vahvuutenamme on sosiaalityön osaaminen ja sen kehittäminen sekä asiakaslähtöinen toiminta.

Avoimena olevan viran sosiaalityöntekijä vastaa asiakkaiden palvelutarpeen arvioinneista ja päätöksenteosta, toimii asiakkaiden sosiaalityöntekijänä suunnitellen, toteuttaen ja arvioiden asiakkaan palvelutarpeen mukaisia palveluja yhteistyössä asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa. Työntekijöillä on mahdollisuus tehdä myös etäpäiviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (817/15) mukainen kelpoisuus.

Eduksi katsotaan paikallisen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän tuntemus, sosiaalityön kokemus, oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen viranhaltijatyöhön sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja valmiudet toimia moniammatillisessa verkostotyössä.

Tehtäväkohtainen palkka on 1.11.2020 alkaen 3549,79 euroa/kk.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Anri Tanninen, puh. 040 129 4341 (14.-18.10.2020 ja 24.-28.10.2020) tai sosiaalityöntekjä Anna-Maija Kovanen, puh. 044 794 2308 (19.-23.10.2020). Sähköpostit etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Vilhonkatu 13, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan eritasoiset sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!