test
Sosiaalityöntekijä Nestoriin - Espoon kaupunki

Tule meille työkaveriksi! Haemme Espoon kaupungin vanhusten palvelujen tulosyksikön Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestoriin sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan.

Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestorissa neuvotaan, palveluohjataan ja tehdään palvelutarpeen arviointeja sekä palveluihin liittyvät päätökset espoolaisille ikääntyneille.
Yksikössä työskentelee monialainen asiantuntijajoukko. Sosiaalityöntekijät kuuluvat Asumisen palveluohjaus ja sosiaalityö -tiimiin ja tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, 9 sosiaalityöntekijää, 2 sosiaaliohjaajaa ja hoitokoordinaattori.

Seniorineuvonta Nestorissa painottuu pääasiassa kotona asuvien asiakkaiden laaja-alainen palvelutarpeen arviointi sekä kotona asumisen tukeminen sosiaalityön keinoin. Asumisen palveluohjauksen tiimissä huolehditaan myös virka-aikaisesta kriisitilanteiden hoitamisesta, ehkäisevän ja täydentävän toimeentulotuen myöntämisestä vanhusten palveluiden asiakkaille sekä lyhytaikaisen ja pitkäaikaisen tehostetun palveluasumisen sijoitustoiminnasta. Yksikössä tehdään työtä alueellisesti yhteistyössä osana monialaista tiimiä sekä muiden palveluverkoston toimijoiden kanssa. Sosiaalityöntekijöiden työpanosta jaetaan alueellisen kotona tehtävän työn lisäksi pitkäaikaishoidon asumisyksiköiden asukkaiden sosiaalityöhön sekä Espoon sairaalan osastoille.

Osana tiimiämme sosiaalityöntekijän on mahdollista tehdä vaikuttavaa työtä espoolaisten ikäihmisten parissa.


Työpaikan nimi: Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori


Työaika: 38h 15min/vko


Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja kykyä tiimi- ja verkostotyöhön.

Arvostamme kokemusta monialaisesta tiimityöstä sekä kehittämismyönteisyyttä.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Sanna Taina, p. 0468772733, sanna.taina@espoo.fi. Parhaiten tavoitettavissa sähköpostilla.

Lisätietoja

Asumisen palveluohjaus ja sosiaalityö

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat