Sosiaalityöntekijä, Niittykummun perhekeskus, Espoo

Hakuaika päättyy  20.6.2024 15:45

Etsimme tiimiimme avohuollon lastensuojelutyöstä kiinnostunutta sosiaalityön ammattilaista.

Etelä-Espoon lastensuojelussa työskentelee 24 sosiaalityöntekijää, 11 sosiaaliohjaajaa, 1 ohjaaja sekä 3 toimistosihteeriä. Työyhteisöä johtaa neljä johtavaa sosiaalityöntekijää yhdessä johtamisen periaatteella. Meillä työskentelee myös kokemusasiantuntijavanhempi.

Työntekijöiden tukena ovat niin esihenkilöt, työyhteisö kuin työnohjaus. Esihenkilöt ovat läsnä ja hyvin tavoitettavissa. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen ja huumorintajuinen. Meillä työskentelee sekä pysyviä, pitkän kokemuksen omaavia työntekijöitä, että työuransa alussa olevia ammattilaisia. Uudet työntekijät otetaan ilolla vastaan ja heille tarjotaan perehdytys. Käytössämme on mentorointimalli, jolla tuetaan työuran alussa olevia tai meillä aloittavia uusia työntekijöitä ammatillisessa kasvussa. Reflektointi ja työtoverin tuki ovat meille muutenkin tärkeitä asioita arjen työssä. Työskentelemme asiakkaiden kanssa sekä itsenäisesti että hyödyntäen työparityöskentelyä. Meillä työskennellään systeemisen lastensuojelun mukaisesti ja tiimien tukena toimivat kaksi perheterapeuttia.

Tämän lisäksi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja, kuten liikunta-/kulttuuriedun, työmatkalippuedun sekä työterveyspalvelut. Opintojaan viimeistelevälle sosiaalityöntekijälle mahdollistuu kahden kuukauden graduvapaa. Työntekijöillämme on mahdollisuus tehdä etätöitä työmme luonne huomioon ottaen.

Toimistomme sijaitsee Niittykummun uudessa perhekeskuksessa, osoitteessa Niittyportti 4. Perhekeskukseen on hyvät kulkuyhteydet julkisella liikenteellä ja se sijaitsee lähellä Niittykummun metroasemaa. Perhekeskuksen kiinteistössä toimii myös lounaskahvila ja -ravintola. Niittykummussa saman katon alla toimii laaja joukko perheiden kanssa työskenteleviä ammattilaisia - lisäksemme perhesosiaalityö, perheneuvola, lastenpsykiatrinen yksikkö, lasten kuntoutuspalvelut sekä neuvola. Työtilat ovat vasta remontoidut, työvälineet ovat modernit ja työntekijöiden käytössä on työpaikan autoja.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin lastensuojelun avohuollossa kuuluu lasten ja heidän perheidensä ohjaus ja neuvonta, palvelutarpeen arvioinnit, avohuollon suunnitelmallinen sosiaalityö, sijoitusprosessit sekä osallistuminen virka-aikaiseen päivystykseen ja ensiarviointiin.
Käytössämme on sosiaalityöntekijöiden sitoutumislisän pilotointi. Lastensuojelussa sitoutumislisää maksetaan 300 euroa kuukaudessa kaikille kelpoisuusehdot täyttäville, kokoaikaisille sosiaalityöntekijöille. Lisät maksetaan työntekijöille neljännesvuosittain jälkikäteen.

Työpaikan nimi ja osoite: Etelä-Espoon lastensuojelu, Niittykummun perhekeskus, Niittyportti 4, 02200, Espoo.
Työaika: 37h 45min / vko

Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä kiinnostusta systeemisestä lastensuojelusta.

Arvostamme: kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä, motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta, valmiutta pari- ja tiimityöhön, verkostotyön osaamista, kiinnostusta työn kehittämiseen sekä kielitaitoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä, Karoliina Hurme, 040 5088640 sekä johtava sosiaalityöntekijä Linda Tirri, 040 6366 342

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan