Sosiaalityöntekijä, nuorisopsykiatrian osasto ja kotisairaalatyö Kouvola

Hakuaika päättyy  28.7.2024 23:59

Tule ammattitaitoiseen joukkoomme terveyssosiaalityöhön! Haemme sosiaalityöntekijää virkaan Kuusankoskelle nuorisopsykiatrian osastolle ja kotisairaalatyöhön 12.8.24 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pääset tehtävässä käyttämään monipuolisesti osaamistasi vaihtelevissa asiakastilanteissa. Työ on kokonaisvaltaista sosiaalityötä lasten/ nuorten ja heidän perheidensä asioissa. Osastolla on hoitojaksoilla myös Etelä-Karjalan hyvinvointialueen nuorisopsykiatrista sairaalahoitoa tarvitsevia nuoria.

Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta lapsiperheiden kanssa työskentelystä ja/ tai lastensuojelutyöstä sekä osaamista lasten- tai nuorisopsykiatriasta. Yhteistyössä monialaisen työryhmän ja asiakkaan verkoston kanssa haetaan asiakkaalle parasta palvelujen, hoidon tai kuntoutuksen kokonaisuutta. Hyvinvointialueellamme nuorisopsykiatriassa työskentelee yhteensä viisi sosiaalityöntekijää; Kuusankoskella toimivalla nuorisopsykiatrian osastolla yksi, Kotkan nuorisopsykiatrian poliklinikalla yhteensä kaksi sosiaalityöntekijää, samoin Kouvolan nuorisopsykiatrian poliklinikalla. Kollegoiden tukea on tarjolla myös muista Kymenlaakson hyvinvointialueen toimipisteistä. Lähiesimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Tehtäväkohtainen palkka on 4.082,29 euroa. Jos koet olevasi etsimämme terveyssosiaalityöstä innostunut, yhteistyökykyinen, hyvät vuorovaikutustaidot omaava sosiaalityön osaaja, jätä hakemuksesi, jossa kerrot tarkemmin itsestäsi ja vahvuuksistasi.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa sosiaalityöntekijän viransijaisuus voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun. Opiskelija toimii ammattiin valmistuneen sosiaalityöntekijän johdon ja valvonnan alaisena.

Virkasuhteeseen valitun on velvollisuus esittää rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä ja työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Koeaika on 6 kk.

Yhteydenotot ja hakemukset toivomme mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.7.24 mennessä.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja pyrimme tutustumaan siihen jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Yhteystiedot

Sinikka Tasala, johtava sosiaalityöntekijä, sinikka.tasala@kymenhva.fi p. 044 3838531 (vuosiloman aikana 26.6. - 28.7.24 Johanna Mononen, johtava sosiaalityöntekijä, johanna.mononen@kymenhva.fi, p. 040 7512492)

Anna Liakka, tulosaluejohtaja, anna-riitta.liakka@kymenhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Tutustu työnantajaan