Sosiaalityöntekijä, operatiivinen alue - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitopiirin sosiaalityön yksikkö tarjoaa terveydenhuollon sosiaalityön palveluja kaikille erikoissairaanhoidon somaattisille erikoisaloille. Yksikössä työskentelee 12 sosiaalityöntekijää, esimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä.

Haemme nyt sosiaalityön yksikköön vakituiseen tehtävään

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäväsi sijoittuu pääosin aikuisten operatiiviselle osaamisalueelle: sairaalahoitoon ja osaamiskeskukseen.

Sosiaalityöntekijän rooli on vaativa ja laaja; asiantuntija/konsultti, kriisi-, päihde- ja verkostotyöntekijä, koordinaattori sekä yhdyshenkilö mm. sosiaalitoimeen, Kelaan ja työeläkelaitoksiin. Tehtävässä keskeistä on moniongelmaisten asiakkaiden sosiaalisen tilanteen arviointi, toimintakyvyn tukeminen, toimeentuloturvan ja sosiaali- ja kuntoutuspalveluiden järjestäminen sekä monialainen ja -ammatillinen yhteistyö. Työskentelyllä tuetaan asiakkaan ongelman nopeaa arviointia ja ratkaisua.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen työn osaavassa sosiaalityön yksikössä sekä näköalapaikan terveydenhuollon sosiaalityöhön. Sinulla on mahdollisuus kehittää työalueellasi terveydenhuollon sosiaalityötä Sairaala Novan uusiutuvien toimintamallien kautta sekä Sote - uudistuksessa muuttuvien palveluprosessien myötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 7 §:n mukainen pätevyys. Aiempi kokemus terveyssosiaalityöstä sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden monipuolinen tuntemus ovat eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Jussi Laitinen
johtava sosiaalityöntekijä
Puh. 014 269 1855
jussi.laitinen@ksshp.fi
ja
Mauri Kallinen
kuntoutusylilääkäri
Kuntoutustoiminnan vastuualuejohtaja
Puh. 014 269 1677
mauri.kallinen@ksshp.fi

Sosiaalityön yksikkö
Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat