Sosiaalityöntekijä / Oriveden aikuissosiaalityö - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupunki tuottaa aikuissosiaalityön palveluja Tampereen ja Oriveden yhteistoiminta-alueella. Aikuissosiaalityön palveluista asiakas saa tuen tarpeisiin vastaavia sosiaalihuoltolain mukaisia sosiaalipalveluja kuten sosiaalityötä, sosiaaliohjausta, sosiaalista kuntoutusta ja taloudellista tukea.

Haemme Oriveden aikuissosiaalityöhön vakituiseen virkaan sosiaalityöntekijää alkaen 1.10.2021.

Sosiaalityöntekijä vastaa osaltaan Orivedellä asuvien 18-64-vuotiaiden sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden järjestämisestä, asiakkaiden jakautumisesta tiimissä sekä asiakastyöhön liittyvästä moniammatillisesta työstä ja yhteistyöstä. Sosiaalityöntekijän tehtävään kuuluu Orivedellä asuvien erityisen tuen tarpeessa olevien 18-64-vuotiaiden asiakkaiden palvelutarpeen arviointi, asiakassuunnitelmien laatiminen ja toteuttaminen, sosiaalihuoltolain mukaisena omatyöntekijänä toimiminen, asiakkaiden palveluiden laaja-alainen koordinointi ja ohjaaminen sekä erilaiset viranomaispäätökset, kuten täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta päättäminen. Lisäksi tehtävään kuuluu asiantuntijana toimiminen ja konsultointi, laaja-alainen alueellinen verkostotyöskentely ja monialainen yhteistyö Orivedellä eri palveluiden ja yhteistyötahojen kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta ja valmiuksia palvelun kehittämiseen. Oriveden sosiaalityöntekijä on ko. kaupungin alueella ainoa sosiaalityöntekijä aikuisille / työikäisille asiakkaille, mikä lisää vastuuta palvelun järjestämisestä. Tehtävän sijoituspaikka on Sarvis, ja työskentely tapahtuu sekä Orivedellä että Tampereella.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijä. Lisäksi edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Tämän lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus aikuissosiaalityöstä. Lisäksi arvostamme sosiaalihuollon lainsäädännön ja palvelujärjestelmän tuntemusta, Oriveden alueen palveluiden tuntemusta, tietoteknistä osaamista ja muuta kielitaitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Mia Kanninen puh. 040 806 2098. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 29.9.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Mia Kanninen puh. 040 806 2098. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Orivesi aikuissosiaalityö

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat