test
Sosiaalityöntekijä / Oriveden lapsiperheiden sosiaalityö - Tampereen kaupunki

Perhepalveluiden toiminnan tarkoituksena on tuottaa sosiaalipalveluita niille lapsille, nuorille ja perheille, jotka tarvitsevat varhaisen vaiheen tukea lapsen tasapainoisen kehityksen ja hyvinvoinnin turvaamiseksi. Tavoitteena on tukea perheen omia voimavaroja arjen haasteissa sekä tarjota palveluita oikea-aikaisesti ja asiakkaan tarpeen vaatimassa laajuudessa. Suunnitelmat perheen tukemiseksi tehdään lapsen, perheen, yhteistyökumppaneiden sekä perheen läheisten kanssa.

Haemme sosiaalityöntekijää Oriveden lapsiperheiden sosiaalityöhön määräaikaiseen virkaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan jatkuen 31.5.2022 asti.

Sosiaalityöntekijä vastaa erityisen tuen tarpeessa olevien lasten sosiaalihuoltolain mukaisista palvelutarpeen arvioinneista, palveluohjauksesta sekä palveluiden koordinoinnista ja järjestämisestä. Sosiaalityöntekijä toimii lapsen sosiaalihuoltolain mukaisena omatyöntekijänä.

Omatyöntekijätyöskentelyyn voi sisältyä muun muassa työskentelyä lapsen ja perheen kanssa, perheen tarvitsemien palveluiden järjestämistä perheelle, palveluiden arviointia, seurantaa sekä koordinointia. Toiminnan tavoitteena on vastata sosiaalihuoltolain mukaisesti niiden erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten tarpeisiin, joille peruspalvelut eivät riitä eikä ole tarvetta lastensuojelun palveluille. Tehtävässä tarvitsee erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työotetta. Me tarjoamme kehitysmyönteisen ja kannustavan tiimin, jonka avulla kehittää omaa ammattitaitoa.

Orivedellä ei tarvitse työskennellä yksin. Tukenasi ovat sosiaaliohjaaja sekä palveluohjaaja ja yhteistyö muiden toimijoiden kanssa on erittäin sujuvaa. Työhuoneesi sijaitsee samalla käytävällä lastensuojelun avohuollon, perheneuvolan ja kotipalvelun kanssa. Olemme panostaneet perehdytykseen ja kannustamme osallistumaan erilaisiin koulutuksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Opiskelija toimii ammattiin valmistuneen sosiaalityöntekijän johdon ja valvonnan alaisena.

Eduksi katsotaan työkokemus lapsiperheiden sosiaalityöstä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat vs. johtava sosiaalityöntekijä Mia Niemi, puh. 040 806 3512 ja palvelupäällikkö Terhi Huttunen, puh. 050 301 0462. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoa sosiaalityöstä löydät osoitteesta www.tampere.fi/tulesosiaalityontekijaksi.

Hakuaika päättyy 3.2.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tulesosiaalityontekijaksi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat vs. johtava sosiaalityöntekijä Mia Niemi, puh. 040 806 3512 ja palvelupäällikkö Terhi Huttunen, puh. 050 301 0462. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmä, Oriveden lapsiperheiden sosiaalityö

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat