Sosiaalityöntekijä - Oulun kaupunki

Sosiaalityöntekijä - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin lastensuojelussa toimii erillinen palvelutarpeen arviointiyksikkö ALKU-tiimi, joka aloitti toimintansa elokuussa 2018. Tarvitsemme ammattitaitoiseen ja osaavaan joukkoomme kokeneen ja lastensuojelusta innostuneen sosiaalityöntekijän, joka haluaa olla kehittämässä laadukasta ja toimivaa lastensuojelua sekä asiakaslähtöistä palvelua. Yksikön henkilökuntaan kuuluu neljä sosiaalityöntekijää, kaksi sosionomia ja kaksi sairaanhoitajaa. Yksi sosiaalityöntekijöistä toimii tiimivastaavana ja yksikön esimiehenä toimii Itäisen lastensuojeluaseman palveluesimies.

Haettavana on SOSIAALITYÖNTEKIJÄN vakinainen virka. Työ alkaa 1.7.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 817/2015 § 3 ja 7 mukainen pätevyys.

Palvelutarpeen arviot tehdään työparina. Työparina voi toisen sosiaalityöntekijän lisäksi olla myös yksikön sosionomi tai psykiatrinen sairaanhoitaja tai muu ammattilainen perheen verkostosta. Arviointiprosessiin sisältyy kotikäyntejä ja verkostotyötä.

Edellytämme asiakaslähtöistä ja joustavaa palveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä moniammatillisessa tiimissä. Edellytämme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä lastensuojelusta. Katsomme eduksi lapsen ja perheen kanssa työskentelyn sekä osallistavien menetelmien osaamisen.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6071/2019. Hakemukset on toimitettava 19.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Carita Haapala, p. 044 703 6217 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi, Lastensuojelupalvelut
Osoite: Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan