Sosiaalityöntekijä - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin yksikössä Pohjoinen lastensuojelu 1 on uudelleen haettavana SOSIAALITYÖNTEKIJÄN vakinainen virka. Tehtäväalueena on Tuira-Toppilan lastensuojelupalvelut.

Mikäli virkaa ei saada täytettyä, niin avoimen vakanssin paikalle voidaan palkata sijaispätevä henkilö määräaikaiseen työsuhteeseen ja myös sijaispätevät henkilöt huomioidaan tässä haussa.

Tuira-Toppilan lastensuojeluasemalla työskentelee 10 sosiaalityöntekijää. Lisäksi alueella työskentelee palveluesimies ja palvelusihteeri. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lastensuojelulain mukaiset lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät sekä suunnitelmallinen lastensuojelun avohuollon ja sijaishuollon sosiaalityö yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen verkoston kanssa. Tarjoamme työn tueksi viikoittaiset tiimipalaverit, säännöllisen työnohjauksen sekä työhön liittyvää koulutusta. Oulun kaupunki tarjoaa työterveyshuollon ja henkilöstöetuna mm. liikunta- ja kulttuurisetelit.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 § 3 ja § 7 mukainen pätevyys. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamiseksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, moniammatillista työotetta laajassa palveluverkostossa sekä myönteistä asennetta kehittämiseen. Kokemus sosiaalityöstä ja lastensuojelusta katsotaan eduksi.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan

Virkaan valitun tulee esittää nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/8520/2020. Hakemukset on toimitettava 30.9.2020 klo 15.00 mennessä. Aiemmin virkaa hakeneet huomioidaan tässä haussa ilman uutta hakemusta.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Anu Jämsä, p. 044 703 4850 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Lastensuojelupalvelut, Pohjoinen lastensuojelu 1
Osoite: Elektroniikkatie 2B, 90590 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.