Sosiaalityöntekijä - Oulun kaupunki

Kiimingin lastensuojelussa on haettavana SOSIAALITYÖNTEKIJÄN vakinainen virka.

Kiimingin lastensuojeluasemalla työskentelee 6 sosiaalityöntekijää. Lisäksi alueella työskentelee palveluesimies ja palvelusihteeri. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lastensuojelulain mukaiset lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät sekä suunnitelmallinen lastensuojelun avohuollon ja sijaishuollon sosiaalityö yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen verkoston kanssa. Tarjoamme työn tueksi viikoittaiset tiimipalaverit, säännöllisen työnohjauksen sekä työhön liittyvää koulutusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 § 3 ja § 7 mukainen pätevyys.
Virkaan valitun tulee esittää nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.
Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä.

Kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamiseksi.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä moniammatillista työotetta laajassa palveluverkostossa. Arvostamme myös myönteistä asennetta kehittämiseen. Kokemus sosiaalityöstä ja lastensuojelusta katsotaan eduksi.

Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden kuukauden (6kk) koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/12127/2020. Hakemukset on toimitettava 27.11.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan
  • Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi, Lastensuojelupalvelut, Itäinen lastensuojelu, Kiimingin lastensuojelu
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • OUL-03-219-20
  • 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka 3578,13 €/kk
  • 12.11.2020 - 27.11.2020 15:00
  • SosiaalityöSosiaalialaOuluPohjois-Pohjanmaa

Palveluesimies Carita Haapala, p. 044 703 6217, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi, Lastensuojelupalvelut, Itäinen lastensuojelu, Kiimingin lastensuojelu
Osoite: Terveystie 1, 90900 Kiiminki

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.