Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Oulun kaupunki

Lastensuojelun ammattilainen, tule meille Ouluun!

Sosiaalityöntekijämme vastaavat lastensuojelun avo- ja sijaishuollosta sekä alaikäisten jälkihuollosta. Jälkihuollon yksikkö koordinoi jälkihuollon kokonaisuutta ja vastaa täysi-ikäisten jälkihuollosta.

Meillä on nyt haettavana SOSIAALITYÖNTEKIJÄN vakinainen virka Myllyojan lastensuojelussa avo- ja sijaishuollossa. Tehtäväalueena on Myllyojan lastensuojelu, joka vastaa alueensa lastensuojelun avo- ja sijaishuollosta sekä alaikäisten jälkihuollosta.

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme lastensuojelutyöstä innostunutta sosiaalityöntekijää kehittämään laadukasta ja toimivaa lastensuojelua sekä asiakaslähtöistä palvelua monialaisessa yhteistyössä. Tavoitteenamme on kohdistaa suunnitelmallisen lastensuojelutyön resurssit entistä enemmän lapsen ja perheiden kanssa työskentelyyn. Sosiaalityöntekijällä voi olla vastuullaan enintään 35 alle 18-vuotiasta asiakasta.

Saat meillä työkavereiksesi työstään innostuneita alan ammattilaisia ja meillä pääset työskentelemään ammatilliseen kehittymiseen kannustavassa ilmapiirissä. Suhtaudumme positiivisesti osaamisen kehittämiseen ja jatkuva uuden oppiminen on tärkeä osa työyhteisömme menestystä. Työssäsi sinun ei tarvitse ratkaista kaikkea yksin, sillä tukenasi ovat lähiesimiehesi, kokenut lastensuojelun erityisasiantuntija ja huippujuristimme. Tiimiisi kuuluu kahdeksan sosiaalityöntekijää, palveluesimies ja palvelusihteeri. Työpiste sijaitsee Kontinkankaan hyvinvointikeskuksessa.

Tarjoamme työsi tueksi viikoittaiset tiimipalaverit, työnohjauksen sekä hyvät koulutusmahdollisuudet ja kilpailukyisen palkan. Meillä on käytössä mentorointimalli, joka tukee aloittelevan sosiaalityöntekijän ammatillista kehittymistä.

Innostuitko? Vireä tiimimme toivottaa sinut iloisesti tervetulleeksi!

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3§:n ja 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Määräaikaisesti tehtävään voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.

Arvostamme oikeanlaista asennetta ja työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä kykyä kulkea asiakkaan rinnalla. Katsomme eduksi lapsen ja perheen kanssa työskentelyn sekä asiakkaita osallistavien menetelmien osaamisen. Lastensuojelutyö avo- ja sijaishuollossa on vaativaa ja merkityksellistä asiantuntijatyötä, joka soveltuu työntekijälle, jolla on kykyä toimia vaihtelevissa ja haastavissakin tilanteissa sekä oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja hyväksyttävää lääkärintodistusta terveydentilasta. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan. Kyseessä on tehtävä, jonka osalta voimme tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tuloksen henkilövalinnan yhteydessä.

Käytämme vakinaisissa viroissa kuuden kuukauden koeaikaa.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijöille maksetaan määräaikaista rekrytointilisää 150 €/kk 31.12.2022 saakka.

Tule tekemään merkityksellistä työtä yhdessä meidän kanssamme! Oulussa meininki on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä - menestyksen edellytyksiä. Täällä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi!

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6391/2022. Hakemukset on toimitettava 12.8.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/sosiaali-ja-perhepalvelut/lastensuojeluasemat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Carita Haapala, p. 044 703 6217 ja palveluesimies Päivi Räinä, p. 040 198 6165 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi, Lastensuojelu, Itäinen lastensuojelu, Myllyojan lastensuojelu

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Kajaanintie 46A, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat