Sosiaalityöntekijä, perheneuvola - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Haluatko olla mukana käynnistämässä uutta yksikkömme, jossa yhdistyvät alaikäisten mielenterveys- ja perheneuvolapalvelut?

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen virkaan, Lahteen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää vuoden 2020 loppuun.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja innostavaa työtä 13-17-vuotiaiden nuorten ja heidän perheidensä parissa työskentelevässä tiimissä. Tiimiin kuuluu sosiaalityöntekijöitä, psykologeja, sairaanhoitajia ja lääkäri. Sinulla on kollegoiden tuki saatavilla työssäsi, lisäksi saat oman mentorin työsi tueksi. Toiminnan muutokseemme liittyen järjestämme syksylle koulutusta.

Työskentely yksikössä sisältää kasvatus- ja perheneuvolapalveluita sekä mielenterveystyötä. Työssä on mahdollista tehdä myös lyhytterapioita, jos sinulla on koulutusta niiden toteuttamiseen. Työmuotoina ovat yksilö-, pari-, perhe-, ryhmä- ja verkostotyö. Työ toteutetaan toimistolla, jalkautuen nuoren omaan elinympäristöön tai etäyhteyksien välityksellä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä. Eduksi luemme kokemuksen nuorten ja heidän perheidensä kanssa työskentelystä sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain 817/2015 mukaista oikeutta harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia Suomessa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Johanna Hyytiäinen
puh. 044 716 1517
johanna.hyytiainen@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja lapsiperhepalvelut, Lapsiperhepalvelut, Lasten ja nuorten hyvinvointi, Perheneuvola
Osoite: Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!