Sosiaalityöntekijä, perheneuvonta - Sipoon kunta

Sipoo on pääkaupunkiseudun läheisyydessä sijaitseva kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon sosiaali- ja terveystoimen lasten, nuorten ja perheiden palvelut tukevat perheitä siten, että lapset saavat kasvaa ja kehittyä turvallisessa ja lapsen tarpeiden mukaisessa kasvuympäristössä.

Etsimme nyt perheneuvonnan tiimiimme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakinaiseen virkaan. Työ alkaa 15.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Perheneuvonta tarjoaa tukea ja terapeuttista työskentelyä ihmissuhteisiin, perhe-elämään, lasten kasvatukseen liittyvissä kysymyksissä, pulmallisissa perhetilanteissa sekä lasta tai perhettä kohdanneissa elämänkriiseissä.

Perheneuvonnan sosiaalityöntekijän työ on itsenäistä, mutta samalla moniammatillista yhteistyötä. Edellytämme sinulta valmiutta itsenäiseen työskentelyyn mutta myös hyviä yhteistyötaitoja. Työskentelet säännöllisesti yhdessä kahden psykologin kanssa. Katsomme eduksi varhaiseen vuorovaikutukseen ja perheiden vuorovaikutukseen liittyvät koulutukset.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta työskentelystä lasten ja perheiden kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää uusia työmalleja ja tehdä työtä iloisen ja ammattitaitoisen tiimimme kanssa yhteistyössä muiden sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa. Työtilamme sijaitsevat uudessa Sipoon kunnan sosiaali- ja terveyskeskuksessa Nikkilässä, jonne on sujuvat bussiyhteydet muun muassa Helsingistä, Keravalta ja Porvoosta. Sipoo kuuluu HSL-alueeseen.

Sosiaalityöntekijän kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Valinta vahvistetaan, kun asianosainen on esittänyt hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen vastaanottamisesta.

Hakemukset pyydetään jättämään 28.9.2020 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut järjestetään 5.-6.10.2020.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/fi/sosiaali-_ja_terveyspalvelut/lasten_nuorten_ja_perheiden_palvelut/perheneuvonta

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Marjo Karppinen 050 329 9418 tai marjo.karppinen(at)sipoo.fi

Sosiaali- ja terveysosasto, Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
Osoite: Jussaksentie 14, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!