Sosiaalityöntekijä / Perheoikeudelliset palvelut - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee sosiaalityöntekijää perheoikeudellisiin palveluihin.

Perheoikeudellisten palvelujen tiimiin kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, sosiaaliohjaaja, sosiaalityöntekijä ja 2 lastenvalvojaa/sosiaalityöntekijää. Perheoikeudellisiin palveluihin kuuluvat isyysasiat, elatus-, huolto- ja tapaamis-sopimusasiat, adoptioasiat sekä selvityksen laatiminen tuomioistuimille lasten huolto- ja tapaamisriidoissa.

Sosiaalityöntekijän/lastenvalvojan työtehtäviin kuuluvat isyyden selvittäminen ja lasta koskevien huolto-, tapaamis- ja elatussopimusten laatiminen ja vahvistaminen sekä selvityksiä tuomioistuimelle lapsen huolto- ja tapaamisasioissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen hallinta (kielitodistus).

Edellytämme että sinulla on kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Sinulla on kokemusta viranomaistoiminnasta ja hyvä osaaminen perheoikeudellisten palvelujen lainsäädäntöä koskevissa asioissa. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä kykenet itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn. Sinulla on hyvä kirjallisen ilmaisun taito.

Arvostamme sosiaalityön työkokemusta ja erityisesti ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme kiinnostavaa asiakastyötä kokeneessa tiimissä. Sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä lainsäädännön mukaisia ja asiakkaiden tarpeista lähteviä perheoikeudellisia palveluja. Työskentelemme päivittäin lähtökohtana lapsen etu.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus), sekä rokotustodistus. Ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään viikolla 39.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimi / Perheoikeudelliset palvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • VSA905-03-103-21
  • 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan.
  • KVTES:n mukaan
  • 9.9.2021 - 23.9.2021 15:00
  • VaasaPohjanmaa

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Carola Snellman puh. 040 179 3927

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimi / Perheoikeudelliset palvelut

Sosiaali- ja terveystoimen lähes 2000 osaajaa ovat asukkaiden tukena arjessa uuden elämän ensihetkiltä hyvään vanhuuteen asti. Ammattilaisemme työskentelevät vaasalaisten terveyden, sosiaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden parissa. Kun menet terveysasemalle, hammaslääkäriin, tarvitset tukea elämän hallinnassa tai vaikkapa fysioterapiaa, ottavat osaajamme sinut vastaan. Tukea on tarjolla myös kotiosoitteessa muun muassa kotihoidon ja palveluasumisen myötä.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat