test

Sosiaalityöntekijä, Perheryhmäkoti Satakieli, Tampere

Hakuaika päättyy  16.4.2024 23:59

Etsimme sosiaalityöntekijää tai sosiaaliohjaajaa vuorotteluvapaan sijaiseksi. Sijaisen pitää täyttää vuorotteluvapaan ehdot.

Satakielen kotoutumislain mukainen aikuistumisen tuki on tarkoitettu alaikäisenä yksin maahan tulleille nuorille iältään 18 - 24 vuotta. Asiakkaiksi ohjautuvat Pirkanmaan hyvinvointialueen alueella asuvat, aikuistumisen tukeen oikeutetut nuoret. Aikuistumisen tuen tavoitteena on nuoren oman toimijuuden ja elämänhallinnan saavuttaminen, jotta tasapainoinen ja turvallinen itsenäinen eläminen on mahdollista. Aikuistumisen tuessa nuoren omatyöntekijänä toimii sosiaalityöntekijä ja sen lisäksi hänelle tarjotaan sosiaaliohjausta yksilöllisen tarpeen mukaan.

Sosiaalityöntekijänä/sosiaaliohjaajana toimit omatyöntekijänä erityisen tuen tarpeessa oleville aikuisille. Tulet työssäsi tekemään moniammatillista ja tiivistä yhteistyötä aikuistumisen tuen tiimissä ja verkostoissa. Yhteistyön onnistumisessa sinua auttaa hyvät vuorovaikutustaitosi ja ammatillinen työotteesi. Sosiaalityöntekijänä/sosiaaliohjaajana sinulla on itsenäinen päätöksentekovastuu sinulle delegoiduissa viranomaispäätöksissä. Vastuullasi on viedä asiakasprosesseja eteenpäin asiakkaan kanssa yhdessä laaditun asiakassuunnitelman mukaisesti.

Tiimiimme kuuluu sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, ohjaajia, vastaava ohjaaja ja palveluneuvoja. Olemme kehitysmyönteinen ja ammatillinen tiimi, jossa vallitsee hyvä tiimihenki ja jaamme työn merkityksellisyyden tunteen. Työsi tueksi saat myös esihenkilöiden tuen. Saat käyttöösi kattavat Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut. Tarjoamme henkilöstölle työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä kahvit ja teet työpaikalla.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä tai sosionomi. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi eduksi katsotaan aikaisempi kokemus maahanmuuttajien kanssa tehtävästä työstä ja aikuissosiaalityöstä tai esim. lastensuojelutyöstä. Työn menestyksellistä hoitamista tukee monikulttuurinen työote, hyvät stressinhallinnan ja oman työn johtamisen taidot sekä erittäin hyvät vuorovaikutustaidot asiakastyössä.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työaika on sosiaalityöntekijällä eräät asiantuntijat (liite 4) mukainen tai sosiaaliohjaajalla yleistyöaika ja koeaika on puolet palvelujakson pituudesta kuitenkin enintään kuusi kuukautta.

Hakijan pitää täyttää vuorotteluvapaan ehdot, jotka voit tarkistaa täältä: https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerron mielelläni lisää tehtävänkuvaan ja työyhteisöön liittyvistä asioista. Ota yhteyttä perheryhmäkodinjohtaja Mikko Sivonen, p. 0500 635 755, mikko.sivonen@pirha.fi.

Tule meille kollegaksi ja jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta.

Yhteystiedot

Perheryhmäkodinjohtaja Mikko Sivonen, p. 0500 635 755, mikko.sivonen@pirha.fi

Lisätietoja hakemisesta voit kysyä rekrytointi@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan