Skip to main content
test

Tervetuloa Espoon perhesosiaalityöhön työskentelemään espoolaisten lasten, nuorten ja perheiden kanssa!

Haemme nyt innostuneeseen ja osaavaan joukkoomme perhesosiaalityöhön sosiaalityöntekijää 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Perhesosiaalityön sosiaalityöntekijänä pääset työskentelemään sosiaalihuoltolain mukaisen erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu asiakasperheiden palvelutarpeiden arviointi, suunnitelmallinen sosiaalityö sekä asiantuntijakonsultaatio sosiaalityön kysymyksissä. Työtä tehdään itsenäisesti, työparina ja monitoimijaisissa verkostoissa. Sosiaalityöntekijän tehtävissä painottuu suunnitelmallinen työ.

Perhesosiaalityö tarjoaa tukea ja palveluita espoolaisille perheille, joissa on alle 18-vuotiaita lapsia. Työskentelemme monimuotoisissa perheissä ja erilaisissa elämäntilanteissa. Tuemme perheen, lapsen tai nuoren toimintakykyä ja arjessa selviytymistä. Perhesosiaalityön yksikköön kuuluvat sosiaalityö, kotipalvelu ja perhetyö. Asiakasperheillemme on mahdollista tarjota oman yksikkömme palveluita sekä ostopalveluiden tukea.

Perhesosiaalityön erityisen tuen tiimissä työskentelee yhteensä yhdeksän sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Toimipisteemme ovat Espoon keskuksessa (Kamreerintie 7) ja Olarissa (Pihatörmä 1). Haussa oleva tehtävä sijoittuu Pohjois-Espoon alueelle (Espoon keskus ja Leppävaara).

Meillä pääset työskentelemään innostavaan ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, jonka lisäksi saat esihenkilön ja tiimin vahvan tuen sekä säännöllisen työnohjauksen. Tiimissämme on mukava ja kannustava ilmapiiri, ja perhesosiaalityössä panostetaan työssä viihtymiseen. Kunta10-tutkimuksessa perhesosiaalityön työntekijöistä lähes 92 prosenttia suosittelisi työpaikkaa ystävälleen, työpaikan ilmapiiri koettiin hyvänä ja johtaminen valmentavana.

Työntekijöillämme on käytössä liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Espoon kaupungilla on hyvät henkilöstöedut, mm. työmatka-, lounas- sekä liikunta- ja kulttuurietu. Kaupunki tarjoaa myös hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijoille mahdollisuuden kahden kuukauden palkalliseen graduvapaaseen puolen vuoden sijaiskelpoisena työskentelyn jälkeen. Autamme tarvittaessa myös asunnon hankkimisessa.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon perhesosiaalityö, Kamreerintie 7 ja Pihatörmä 1
Työaika: 37 h 45 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme mielellämme myös sijaiskelpoiset sosiaalityön opiskelijat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden hyvinvointipalvelut, Perhesosiaalityö
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-02-1018-22
  • 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3424,78 €/kk
  • Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 15.6.2022 - 30.6.2022 15:45
  • SosiaalityöSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Carina Ros, p. 040-5064739

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden hyvinvointipalvelut, Perhesosiaalityö

Perhesosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme palveluja yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Espoon Perhesosiaalityö tarjoaa tukea ja palveluita espoolaisille perheille, joissa on alle 18-vuotiaita lapsia. Työskentelemme monimuotoisissa perheissä ja erilaisissa elämäntilanteissa. Tuemme perheen, lapsen tai nuoren toimintakykyä ja arjessa selviytymistä. Työtämme ohjaa Sosiaalihuoltolaki ja sosiaalialan ammattieettiset ohjeet.

Espoon Perhesosiaalityön yksikkö on jakautunut seitsemään tiimiin, joissa jokaisessa tuetaan espoolaisia lapsiperheitä monialaisen työryhmän voimin. Ammattilaisina meillä joukkoja johtavat kuusi johtavaa sosiaaliohjaajaa ja yksi johtava sosiaalityöntekijä. Timanttista työtä perheiden parissa tekevät perhetyöntekijät, sosiaaliohjaajat, ohjaajat ja sosiaalityöntekijät. Käytännön asioiden sujumisen varmistavat kaksi toimistosihteeriämme.


Osoite: Kamreerintie 7, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat