Sosiaalityöntekijä, perhesosiaalityö - Espoon kaupunki

Tervetuloa työkaveriksemme Espoon perhesosiaalityöhön erityisen tuen tiimiin työskentelemään espoolaisten lasten, nuorten ja perheiden kanssa!

Haemme nyt osaavaan joukkoomme ja työkaveriksemme vakituisiin virkoihin kahta perhesosiaalityön sosiaalityöntekijää 16.8.2021 ja 24.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sosiaalityöntekijä työskentelee sosiaalihuoltolain mukaisen erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden kanssa. Tehtäviin kuuluu asiakasperheiden palvelutarpeen arviointi, suunnitelmallinen sosiaalityö sekä asiantuntijakonsultaatio sosiaalityön kysymyksissä. Työtä tehdään itsenäisesti, työparina ja monitoimijaisissa verkostoissa. Tehtävässä painottuu suunnitelmallinen työ.

Perhesosiaalityön erityisen tuen tiimissä työskentelee yhteensä yhdeksän sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Toimipisteemme ovat Espoon keskuksessa (Kamreerintie 7) ja Olarissa (Pihatörmä 1). Haussa olevat virat sijoittuvat kumpaankin toimipisteeseen: 16.8.2021 alkava tehtävä Pohjois-Espoon alueelle (Espoon keskus ja Leppävaara) ja 24.8.21 alkava tehtävä Etelä-Espoon alueelle (Matinkylä, Olari, Tapiola ja Espoonlahti).

Perhesosiaalityö tarjoaa tukea ja palveluita espoolaisille perheille, joissa on alle 18-vuotiaita lapsia. Työskentelemme monimuotoisissa perheissä ja erilaisissa elämäntilanteissa. Tuemme perheen, lapsen tai nuoren toimintakykyä ja arjessa selviytymistä. Perhesosiaalityön yksikköön kuuluvat sosiaalityö, kotipalvelu ja perhetyö. Asiakasperheillemme on mahdollista tarjota oman yksikkömme palveluita sekä ostopalveluiden tukea.

Meillä pääset työskentelemään innostavaan ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, jonka lisäksi saat esihenkilön ja tiimin vahvan tuen sekä säännöllisen työnohjauksen. Tiimissämme on mukava ja kannustava ilmapiiri, ja panostamme työssä viihtymiseen. Kunta10-tutkimuksessa perhesosiaalityön työntekijöistä lähes 92 prosenttia suosittelisi työpaikkaa ystävälleen, työpaikan ilmapiiri koettiin hyvänä ja johtaminen valmentavana.

Työntekijöillämme on käytössä liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Espoon kaupungilla on hyvät henkilöstöedut, mm. työmatka-, lounas- sekä liikunta- ja kulttuurietu. Kaupunki tarjoaa myös hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijoille mahdollisuuden kahden kuukauden palkalliseen graduvapaaseen puolen vuoden sijaiskelpoisena työskentelyn jälkeen. Autamme tarvittaessa myös asunnon hankkimisessa.

Haastattelut järjestetään etäyhteyksin ma 9.8. ja ti 10.8. iltapäivällä.

Työpaikan nimi: Espoo perhesosiaalityö
Työaika: 37 h 45 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Haettavat tehtävät ovat virkasuhteisia.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.
Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme mielellämme myös sijaiskelpoiset sosiaalityön opiskelijat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Lue lisää työstämme perhesosiaalityössä:
https://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Palkitsevaa_tyota_perheiden_tukemiseksi

Perhesosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme palveluja yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-fi/sosiaali_ja_terveyspalvelut/lapsiperheiden_palvelut/Perhesosiaalityo

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden hyvinvointipalvelut, Perhesosiaalityö
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • ESPOO-02-885-21
  • 16.8.21, 24.8.21 tai sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3424,78 €/kk
  • 22.7.2021 - 5.8.2021 15:45
  • SosiaalityöSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Pauliina Pitkäjärvi puh. 040 636 8594 tai email. pauliina2.pitkajarvi@espoo.fi.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden hyvinvointipalvelut, Perhesosiaalityö

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Kamreerintie 7, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat