Sosiaalityöntekijä, perhesosiaalityö Järvenpää - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Oletko ammattitaitoinen, aktiivinen, kehittämismyönteinen sekä hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa sosiaalityöntekijä?

Haemme suunnitelmalliseen perhesosiaalityöhön Järvenpäähän sosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen 1.11.2021 alkaen.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu erityisen tuen tarpeessa olevien lasten omana työntekijänä toimiminen ja sosiaalityön asiantuntijana toimiminen työryhmässä. Tiimin muut jäsenet ovat työskennelleet pitkään Järvenpään perhesosiaalityössä, joten kollegiaalista tukea on hyvin tarjolla.

Tehtävän hoitamiseksi arvostamme aiempaa kokemusta lastensuojelutyöstä ja/tai perhesosiaalityöstä. Edellytämme laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyyttä (sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 7§, 12§ mukaisesti), mutta huomioimme myös kelpoisten hakijoiden puuttuessa määräaikaisuuten alan opiskelijat, joilla vaadittavat opiskelut suoritettuna. Kuntayhtymä tukee myös opintojen loppuunsaattamista.

Tehtävässä edellytetään erinomaisia asiakas- ja tiimityön taitoja, kykyä toimia lapsen edun mukaisesti, yhteistyökykyä toimia monialaisissa verkostoissa sekä halua kehittää omaa työtäsi. Käytössämme on ProConsona- asiakastietojärjestelmä, joten sen tuntemus on plussaa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tosin Järvenpään kokoisessa kaupungissa liikkuminen onnistuu hyvin myös polkupyörällä ja käytettävissäsi on myös leasing-autoja. Työpiste sijaitsee keskeisellä sijainnilla Yhteiskouluntiellä.

Tarjoamme runsaasti merkityksellistä työtä sitoutuneiden ja innostuneiden tiimikaverien kanssa, esimiehen ja tiimin tuen, työntekoa tukevat rakenteet, säännöllisen työnohjauksen ja kilpailukykyisen palkan.

Kuullostiko Sinun työltä? Hae 21.10.2021 klo 14.00 mennessä.

  • Haastattelut pidetään 28.10.2021.
  • Alkuperäiset työ- ja opiskelutodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Mikäli haluat kuulla lisää, ole yhteydessä Perhesosiaalityön esimies Teemu Tiensuu, puh. 050 497 0250, teemu.tiensuu@keusote.fi
  • Palvelussuhteenehdot määräytyvät sote-sopimuseken mukaan.
  • Koeaika on kuusi kuukautta.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3732,01 €/kk.
  • Kelpoisuusehdot täyttävälle pystymme maksamaan myös rekrytointilisää.
  • Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
  • Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
  • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat