Haemme sosiaalityöntekijää perhesosiaalityöhön virkavapaan sijaisuuteen ajalle 1.11.2021-12.8.2022 Kallion perhekeskukseen. Aloitus sovittavissa joustavasti. Kallion perhekeskus sijaitsee keskeisellä paikalla kaupunkia hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Perhesosiaalityössä toimit sosiaalihuoltolain mukaisesti erityistä tukea tarvitsevan lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä ja teet suunnitelmallista muutostyötä yhteistyössä lasten, perheiden ja yhteistyöverkostojen kanssa. Helsingin kaupungilla perhesosiaalityö on vakiintunut osa palveluverkostoa. Perhesosiaalityön työryhmässä työskentelee tällä hetkellä 21 sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa ja kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää. Perhesosiaalityön työryhmä toimii Helsingissä kuudessa eri toimipisteessä.

Työssäsi perhesosiaalityössä vastaat lapsen asiakassuunnitelman laatimisesta ja päivittämisestä ja tarvittavien palvelujen ja tukitoimien (mm. perhetyö, kotipalvelu, tukiperhe ja tukihenkilö) suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioimisesta. Työn tavoitteena on, että erityisen tuen asiakkaana oleva lapsi ja hänen perheensä saavat tarvitsemansa tuen ja avun ja omien voimavarojen käyttö vahvistuu. Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta auttamistyöstä lasten, nuorten ja perheiden parissa.

Työryhmässämme teemme joustavasti etätöitä sekä tapaamme asiakkaita sekä viranomaisiaverkostoja myös kasvokkain toimistotapaamisilla ja kotikäynneillä. Marraskuussa pääset mukanamme käyttöönottamaan uutta asiakastietojärjestelmä Apottia ja tapaa tehdä entistä läpinäkyvämpää asiakastyötä.

Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä ja asiakasta arvostavaa työtapaa. Arvostamme joustavuutta sekä reipasta työotetta.

Työryhmämme on avoin ja keskusteleva, meillä on kehittämismyönteinen työote ja vahva tekemisen meininki. Työryhmässämme kaikki tukevat toisiaan ja vaikka työ on itsenäistä, panostamme siihen, että jokainen saa tarvitsemansa tuen työn tekemiseen. Meillä on loistava porukka töissä. Tervetuloa mukaan!

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn. Helsingin kaupungin mahdollisuudet täydennyskoulutukseen ovat laajat ja laadukkaat. Työtäsi tukevat viikoittaiset työryhmän kokoukset, vahva lähiesihenkilön tuki, kollegat sekä ulkopuolinen työnohjaus. Joustava työaika ja etätyömahdollisuus tukevat työnsuunnittelua sekä työssä jaksamista. Tarjoamme käyttöösi HSL:n työsuhdematkalipun ja lounasedun. Helsingin kaupungilla sinua odottaa tarvitessasi työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Oletko sinä etsimämme sosiaalityön ammattilainen? Olethan rohkeasti yhteydessä, vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin!

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä tarvitaan kykyä niin itsenäiseen toimintaan kuin työskentelyyn työparina, tiimissä, tai erilaisissa verkostoissa.

Lisäksi tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, hyvää suullisen ja kirjallisen ilmaisun taitoa sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/sosiaalityontekijaksi-helsinkiin/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelu, Perhesosiaalityö
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-01-689-21
  • 1.11.2021 - 12.8.2022
  • 3 424.78 e/kk
  • 12.10.2021 - 26.10.2021 15:00
  • SosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Elina Nordqvist,
elina.nordqvist@hel.fi, p. 040 664 5548

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelu, Perhesosiaalityö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Toinen linja 4 C, 00530 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat