Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä (perhesosiaalityö) - Lohjan kaupunki

Haemme neljää sosiaalityöntekijää lapsiperheiden sosiaalipalveluihin. Tehtävät sijoittuvat sosiaalihuoltolain mukaisien lapsiperheiden sosiaalipalvelujen tiimiin.

Pääasiallinen tehtäväsi on toteuttaa suunnitelmallista työskentelyä erityistä tukea tarvitseville lapsille ja heidän perheilleen. Tehtävä sisältää yhteydenottojen ja lastensuojeluilmoitusten käsittelyä jo asiakkuudessa olevien lasten osalta, neuvontaa ja ohjausta, asiakassuunnitelmien ja palvelupäätösten laadintaa sekä työskentelyä alueellisesti Lohjalla monialaisesti. Tehtävässä osallistutaan takapäivystykselliseen työhön virka-aikoina.

Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä pari - ja tiimityöskentelyyn sekä viranomaisyhteistyöhön. Aiempi kokemus lapsiperheiden sosiaalipalveluista ja lainsäädännön sekä palvelujärjestelmien hyvä tuntemus on tehtävän menestyksellisen hoidon edellytys. Olethan kehittämismyönteinen sekä omaat hyvät organisointi- ja dokumentointitaidot.

Työsi tueksi tarjoamme vahvan ammatillisen osaamisen tiimin, jossa on 7 sosiaalityöntekijän ja 3 sosiaaliohjaajan virkaa.

Tarjoamme säännöllisen työnohjauksen, erityisasiantuntijoiden konsultaatiomahdollisuudet, esihenkilöiden tuen sekä toimivan työterveyshuollon.

Autoilijoille järjestyy parkkipaikka aivan toimipisteen vierestä. Työyksikössämme on käytössä virka-auto, mutta oman auton käyttömahdollisuus ainakin ajoittain on eduksi, koska työn luonne on liikkuvaa.

Liukuva työaika pitkällä liukumalla (7.00-9.30 ja 14.00-19.00) sekä etätyömahdollisuus antavat joustavuutta Sinulle suunnitella työpäiviäsi. Käytössämme olevat nykyaikaiset työvälineet, mahdollistavat etätyöskentelyn. Toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla Lohjan kaupungin keskustassa.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen Valvira-rekisteröity sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja niihin mahdollisesti sisältyvän käytännön harjoittelun.

Palkka on 3736,24 euroa/kk + mahdolliset kokemuslisät, SOTE-sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastattelut pidetään sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Lapsiperhetyön päällikkö Päivi Känkänen, 044-3741225, paivi.kankanen@lohja.fi
Tiedustelut tehtävästä mieluiten sähköpostitse.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 12.7.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-299-22. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Lasten ja nuorten sosiaali- ja erityispalvelut
Osoite: Laurinkatu 50, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat